Siromašni celebovi

Nije svim poznatim osobama bilo sve servirano na pladnju. Neki su se morali zaista potruditi da bi došli do pozicije u kojoj su danas jer su bili izrazito siromašni u djetinjstvu.

Nekima su karijere krenule od samog rođenja, zbog popularnosti i bogatstva njihovih roditelja. No, nije to svima pošlo za rukom, pogotovo ne ovim poznatim osobama. Oni su dio svojeg života proveli u siromaštvu sve dok nisu doživjeli uspon u svojoj karijeri – tek tada su postali poznati i slavni, ali i bogati jer ih do tada sreća nije pratila u financijskom smislu.

1.Justin Bieber
Justin Bieber bio je izrazito siromašan kao dijete. Odrastao je samo s mamom, a nisu bili u najboljoj financijskoj situaciji. Jednom je spomenuo da nikada nisu išli često po restoranima, jer nisu imali novaca, a kada bi i išli, mama bi ga tjerala da naruči vodu umjesto soka. No, godinama kasnije, kada je postao popularan, rekao je da je bio sretan jer je napokon mogao pomoći svojoj mami.

 

 

2.Jennifer Lopez
JLo je također jedna od celebova koja je živjela u neimaštini. U jednom trenutku života je odustala od škole te se krenula baviti plesom, ali nije imala gdje živjeti pa je živjela i spavala u prostorima plesnog studija u kojem je plesala. Rekla je da je preživjela ono najgore siromaštvo i zato danas pomaže mnogim drugim siromašnim obiteljima.

3.Selena Gomez
Selenina obitelj također nije imala novaca. Rekla je da je bila svjesna kako nemaju, ali da je znala obitelji koji imaju još i manje od njih. Bez obzira na to što su i oni bili siromašni, uvijek su kao obitelj pomagali drugima i onim siromašnijima od sebe.

 

 

Bizarni beauty trikovi Bizarni trikovi za ljepotu koje koriste poznate zvijezde – kod nekih su u pitanju i ptičji izmeti

4.Mila Kunis
Mila Kunis rodom je iz Ukrajine, a ona i njezina obitelj su tamo živjeli u siromaštvu. Upravo zbog toga, nakon popularnosti zbog glumačkih uloga, ona danas svoju djecu odgaja na drugačiji način, a to je da im ne pruža apsolutno sve što požele pa zbog toga ima dosta rigorozna pravila kojih se drži u odgoju.

5.Cardi B
Opće je poznato da je Cardi B bila izuzetno siromašna, kao i njezini roditelji. Rekla je da ima jako dobre roditelje, ali da su oduvijek bili siromašni, imali su loše poslove pa automatski i s time loše plaće. Ona ne krije da je zbog toga postala striptizeta te je plesala u striptiz klubovima kako bi zaradila više novaca, a kao što govori, upravo to ju je izvuklo iz siromaštva.

 

 

6.Eminem
Eminem ne samo što je bio siromašan, već je imao i teško djetinjstvo. Otac ga je napustio dok je bio još dijete, a on i njegova majka su često selili iz države u državu. Živjeli su u siromaštvu i Eminem je često bio maltretiran u školi, a zatim je srednju školu i napustio te se posvetio glazbi – nakon toga postao je svjetski popularan.

Celebovi koji su odbili skinuti kilograme Poznate osobe koje su odbile skinuti kilograme: Bili su primorani zbog vlastitih karijera ili filmskih uloga

james charles i kylie jenner Poznate osobe s najviše hejtera: Lista top 10 celebova koje najviše ljudi mrzi

celebrity siromastvo poznate osobe siromašne osobe Popularnost karijera