Celebovi koji su odbili skinuti kilograme

Iako mislimo da su sve slavne osobe savršene i da se one nikada nisu suočavale s problemima oko kilograma – očito je kako ipak jesu. Neke od njih su čak bile primorane izgubili kile, ali su to odbile!

Sigurni smo da je teško biti dio celebrity svijeta u kojem su postavljena nedostižna očekivanja, kao i kriteriji, za savršen izgled, liniju, lice pa i broj kilograma. S istim problemom suočile su se ove slavne i poznate osobe koje su zbog nekih situacija morale skinuti kilograme ili im je samo javnost tako naredila. Neki od njih su poznati pjevači, glumice i glumci, ali oni su odlučili reći NE! Nisu skinuli kilograme samo zato jer su morali već su prihvatili svoje tijelo, bez obzira na broj kilograma.

Jennifer Lawrence
Jennifer je u filmskom serijalu 'Igre gladi' odbila skinuti kilograme za ulogu Katniss. Svoje obrazloženje je izjasnila u jednom intervjuu, a ono je zaista pohvalno: 'Nikada se neću izgladnjivati za ulogu. Ne želim da djevojčice govore, 'Oh, želim izgledati kao Katniss, pa ću preskočiti večeru' – Pokušavala sam postići da moje tijelo izgleda fit i snažno, a ne mršavo i nedovoljno uhranjeno' – napomenula je Jennifer u jednom od intervjua.

Gigi Hadid
Gigi je prije modeling karijere bila ozbiljna sportašica, točnije, trenirala je odbojku. Samim tim je i vježbala u skladu s tim sportom, tako da je imala jake mišiće i imala je naglašene neke dijelove tijela koji možda i nisu primjereni za manekenstvo. No, ona je sama istaknula da je iznimno zahvalna stilistima i dizajnerima koji su joj odlučili dati priliku, bez obzira na to što nije imala tipično tijelo za manekenku. Naglasila je da su joj davali odjeću koja je pokrivala njezino tijelo, a njoj je to puno značilo kao mladom modelu jer je i na taj način zablistala na reviji.

 

 

Margot Robbie
Iako Margot ima zavidnu liniju i izgleda predobro u svakoj ulozi, od nje su također tražili da smršavi zbog lika Jane kojeg je glumila u filmu 'Legenda o Tarzanu'. Ona je tu njihovu molbu odbila, a to objašnjava tako da se radi o filmu iz 19. stoljeća i da žene ne moraju stalno izgledati tako utegnuto: 'Ako imaš malo više kilograma na sebi, to je vjerojatno dobra stvar' – rekla je.

Sam Smith
Svjetski poznati pjevač je tijekom svoje karijere naišao na brojne kritike zbog njegovog izgleda. Jednom je spomenuo kako se tjednima izgladnjivao samo kako bi mogao objaviti sliku gdje je u majici s kratkim rukavima, a da ga ne bude sram. No, onda je promijenio mindset te je odlučio da se više neće mijenjati, bez obzira na komentare i kritike koje su mu bile upućene. Na kraju krajeva, i dalje je izrazito popularan te mu njegov izgled ne utječe na karijeru tako da je donio dobru odluku.

 



Ashley Benson

Ova glumica nam je možda najpoznatija iz serije 'Slatke male lažljivice', a ona je spomenula kako je tijekom godina često čula komentare od producenata za razne uloge kako bi definitivno trebala smršavjeti. Dobivala je čak komentare poput 'Predebela si', a ona se u tom trenutku samo zapitala žele li oni kosture ili glumce.

 

Lili Reinhart
Poznata glumica, ponajviše po seriji 'Riverdale' na Twitteru je dobila upit od obožavatelja o tome prikazuje li ova serija malo nerealna očekivanja po pitanju tijela, izgleda i debljine. Ona je na to odgovorila da zaista nisu svi glumci savršeno isklesani, a da je ona jedna od njih. Zbog toga se u startu osjećala vrlo nesigurno zbog očekivanja javnosti. No, nije se mijenjala i poslije je jedino promijenila svoje mišljenje te je snimila scenu u donjem rublju kojom je željela pokazati djevojkama da niti ona nema savršen oblik tijela.

 

 

 

Beyonce
Beyonce je na kritike o svojem izgledu često nailazila još na samom početku svoje karijere. Ljudi su je kritizirali jer se malo udebljala što je njoj nanijelo osjećaš nesigurnosti, pogotovo kada je shvatila da joj zaista većina odjeće više ne odgovara. No, ona se također nije promijenila već su joj kilogrami bili inspiracija za jednu od tada najpopularnijih pjesama koje je napisala, a u pitanju je 'Bootylicious' pa je rekla: 'Bio je to početak mog korištenja svega što mi je život pružio i pretvaranja toga u nešto osnažujuće za druge žene i muškarce koji su se borili s istim problemom' – rekla je.

kilogrami višak kilograma celebrity poznate i slavne osobe glumice skidanje kilograma zbog filmske uloge

Još vijesti