Kendall i Bella

Trend izblajhanih ili potpuno nevidljivih obrva veliki je hit u svijetu mode i šminke. U posljednje vrijeme ga sve češće furaju i poznati celebovi.

Nekome se sviđa, nekome ne, ali ovi celebovi očito nisu mogli odoljeti ovom novom trendu. Ima onih kojima izblajhane obrve zaista pristaju, ali ima i onih za koje je bolje da ih vrate u svoje prirodno stanje. Očito je da to postaj trend jer sve više celebova, a i običnih ljudi, se u javnosti pojavljuje s izblajhanim obrvama. Kome od ovih najbolje tvoje izblajhane obrve? Reci nam u anketi!

1.Kendall Jenner

 

 

Kendall Jenner je izblajhane obrve isfurala na samom početku ljeta, a mnogi su ostali u šoku tom jednom objavom na Instagramu gdje je to pokazala. Osim toga, svidjelo se i mnogim pratiteljima koji je gotovo nisu ni prepoznali na slici!

2.Gigi Hadid

 

 

Gigi je ovakav izgled nosila na nedavnoj reviji koju je radila za Givenchy. S obzirom na njezinu svijetlu put i kosu, ovakve obrve joj baš i pristaju, pa je šteta što ih je nosila samo na reviji.

3.Madonna

 

 

Madonna je također jedna od onih koje jedno vrijeme nose izblajhane obrve i to stalno, a ne u svrhu nekog događaja. Očito da joj je to sviđa inače ne bi stalno imala ovakav look!

Sia i Marshmello Skrivaju svoje pravo lice – celebovi koji cijelu karijeru nose maske

4.Maisie Williams

 

 

Ova mlada glumica bila je jedna od prvih koja je napravila ovaj trend. Prije je bila poznatija po tamnijoj smeđoj kosi i obrvama, a sada je plavuša s izblajhanim obrvama. Totalno drugačije izgleda nego prije, a ovaj izgled fura sve češće.

5.Julia Fox

 

 

Juliju Fox često vidimo u izdanju s izblajhanim obrvama što znači da to ipak nije samo privremeno. Ona je također dosta rano pala na ovaj trend, a izgleda da ga se ni ne želi odreći tako brzo.

6.Bella Hadid

 

 

Bella ne može pogriješiti ni sa čime. Tako i kada je u pitanju ovaj trend izblajhanih obrva jer na njoj to izgleda predobro, a u posljednje vrijeme ga i sve češće nosi. Još pogotovo s pirsom na obrvi koji to dodatno naglasi!

Slavni bez šminke Slavne cure bez šminke i frizure: Evo kako izgledaju kada su totalno prirodne

7.Amelia Gray Hamlin

 

 

Može se reći da je Amelia Gray totalno neprepoznatljiva od kada fura ovaj novi trend. Mlada glumica je izgledala potpuno drugačije prije no što je izblajhala obrve, pa nije ni čudno da je mnogima neprepoznatljiva.

8.Kim Kardashian

 

 

Kim je pobjednica jer je izblajhane obrve isfurala već nekoliko puta. Prvo je to bilo na Met Gali prije nekoliko godina, a u posljednje vrijeme ju često vidimo u takvom izdanju. Nedavno je to bilo kada je snimala naslovnicu za jedan poznati časopis.

Kome najbolje stoje izblajhane obrve?

Ukupno glasova:

celebrity poznate osobe izblajhane obrve trend anketa

Još vijesti