Bizarni beauty trikovi

Često razmišljamo o ljepoti poznatih glumica, pjevačica i influencerica koje apsolutno uvijek izgledaju besprijekorno. Baš zato nije ni čudno što koriste neke sulude beauty trikove koji im očito pomažu.

Svi bismo nekada htjeli imati sjajnu i glatku kožu te kosu kakvu imaju poznate svjetske zvijezde. Neke koriste obične proizvode koje možemo kupiti i mi, dok druge to kombiniraju s bizarnim namirnicama koje svi imamo kod kuće. Očito je da im to pomaže, ali neki primjeri koje koriste su baš bizarni i nismo sigurni da bismo imali hrabrosti koristiti ih.

Victoria Beckham
Ono što koristi Victoria Beckham se mnogima vjerojatno gadi. Naime, ona za svoju blistavu kožu na licu koristi određene japanske proizvode koji u sebi sadrže ptičji izmet. U pitanju je izmet slavuja koji navodno daje blistavost koži.

Suki Waterhouse
Ova poznata manekenka svoju kosu povremeno pere Coca Colom. Rekla je da nakon tog pranja, kosa joj ima više volumena i izgleda raščupano, a ona točno to i želi. Ne voli kada joj je kosa ful opuštena i da joj pada skroz uz lice, zato koristi Coca Colu.

 

 

Demi Moore
Još jedan bizarna situacija je u slučaju Demi Moore koja je jednom izjavila kako je isprobala tretman detoksikacije kože s pijavicama. Navodno da u pitanju nisu obične pijavice iz močvarnih voda, već posebno istrenirane medicinske pijavice koje otpuštaju svoje enzime u našu krv kada nas 'ugrizu'.

Bella Hadid
Bela ima posebnu tehniku kada želi da joj make up izgleda prirodno i lijepo. Tada šminku nanosi u ležećem položaju, jer kako govori, tada je lice potpuno opušteno i šminka joj lakše sjedne na kožu.

 

 

Sandra Bullock
Sandra vodi borbu s podočnjacima i s naboranom kožom ispod očiju. Upravo zbog toga na to područje nanosi kremu za stražnjicu koja djeluje protiv upala jer ih smanjuje, kao i otekline, zbog čega joj koža na tom području 'splasne'.

Beyonce
Umjesto tretmana brow lift, koji je danas izuzetno popularan jer se sve dlačice obrva podignu prema gore, Beyonce koristi nešto potpuno drugo, a to je ljepilo za papir. Time podigne dlačice svojih obrva koje joj onda stoje i ne miču se!

 

 

Blake Lively
Poznata glumica otkrila je da joj je ovaj trik savjetovala njezina mama te da ga od onda koristi. U pitanju je majoneza koju prije panja kose stavlja na donji dio gdje se nalaze vrhovi. Kako govori, tada šampon ne isušuje donji dio kose zbog masnoća i ulja koje sadrži majoneza.

ljepota trikovi za ljepotu zvjezdani stil celebrity poznate osobe bizarni

Još vijesti