Riverdale

Zamisli da prekineš s dečkom i onda ga nakon prekida moraš još neko vrijeme redovito viđati, a nekada i glumiti da ste zajedno, grliti ga i ljubiti? Samo bi bila još tužnija i teže bi ga preboljela. Kada radiš u Hollywoodu, nemaš izbora.

Glumili su zajedno, tako su se bolje upoznali i zbližili. Na kraju se i rodila ljubav! Fanovi su uvijek sretni kada čuju da su glumci koji glume par i u stvarnom životu zajedno. Pogotovo kada je to neki par za koji cijelu sezonu ili cijeli film navijamo. E pa ovdje se fanovima ostvarila želja, ali ne zadugo…prije kraja snimanja je došlo i do prekida. Njihove ljubavni nisu izdržale, ali snimanja serija i filmova su se morala nastaviti. Kako grozno! Tek izađeš iz veze, ali moraš nastaviti viđati bivšeg i nekada čak i glumiti da ste zajedno. Nadamo se da su svi ovi glumci bili profesionalci i da nije situacija bila previše neugodna. Evo između kojih je to glumaca pukla ljubav dok su snimali zajedničke projekte.

1.Joey King i Jacob Elordi (The Kissing Booth)
Samo su tijekom snimanja prvog filma bili skupa, a već kada se snimao drugi, došao je kraj. Ipak, odradili su sljedeća dva filma totalno profesionalno i kao da se ništa nije dogodilo.

2.Nicholas Hoult i Jennifer Lawrence (X-Men)
Nakon prekida, morali su zajedno još glumiti par u dva nastavka X-Mena. Sva sreća nisu imali previše intimnih scena za snimati! Nicholas je u jednom od intervjua rekao da nije toliko čudno glumiti s Jennifer nakon prekida. Malo mu ne vjerujemo! Ipak su, s prekidima, bili skupa 4 godine…

Slavni parovi Slavni koji su dejtali puno starije od sebe: 10 slavnih veza s velikim razlikama u godinama

3.Lili Reinhart i Cole Sprouse (Riverdale)
Kada su u pitanju serije, situacija je malo kompliciranija nego s filmovima. Glumci puno više vremena moraju provesti zajedno. Prekinuli su 2020. godine, a Riverdale se nastavio snimati, s njih oboje. Sigurno im nije bilo lako.

4. Charles Melton i Camila Mendes (Riverdale)
Lili i Cole nisu jedini prekid koji se dogodio na setu serije „Riverdale“. Imamo još jedan par koji se rodio zahvaljujući seriji, ali ni oni nisu opstali. Sva sreća, nisu imali ljubavnih scena pa vjerojatno nije bilo toliko awkward.

5.Milo Ventimiglia i Alexis Bledel (Gilmore Girls)
Gilmore Girls je snimana u dva dijela. Ako si gledala originalnu seriju, vjerojatno znaš da je i 2016. izašao Netflixov nastavak „A Year in the Life“. Tu su nakon prekida Milo i Alexis morali glumiti zajedno, ali ipak je prošlo 10 godina od prekida pa je vjerojatno bilo malo lakše.

6.Nina Dobrev i Ian Somerhalder (Vampire Diaries)
Par za koji su mnogi fanovi navijali iz svih snaga – i na malim ekranima i u stvarnom životu. Godinama nakon prekida su još glumili zajedno, ali nije bilo awkward jer prekid nije bio grozan, a i dogovorili su se da će ostati prijatelji.

Parfemi Parfemi koje su kreirale slavne zvijezde, a koji su TOP: Ovih 8 moraš isprobati čak iako ne voliš njihove vlasnice

7.Blake Lively i Penn Badgley (Gossip Girl)
Serena i Dan su i u stvarnom životu jedno vrijeme bili par! Prekinuli su 2010. godine, a Gossip Girl se snimala još do 2012., a morali su za to vrijeme i glumiti par u seriji.

8.Johnny Galecki i Kaley Cuoco (Big Bang Theory)
Još jedan par koji se s malog ekrana preselio i u stvarni život, ali nije uspio opstati. Ipak, serija je morala ići dalje, a oni su se morali nastaviti redovito viđati i glumiti kao da se ništa nije dogodilo.

9.Chase Stokes i Madelyn Cline (Outer Banks)
U posljednjoj sezoni koja je izašla više nisu bili zajedno. Ipak, serija se nastavila snimati dalje, oni u njoj glume par, i iz perspektive gledatelja je nemoguće uočiti da se nešto između njih promijenilo.

slavne zvijezde celebrity glumili parove bili su stvarno zajedno prekinuli snimali kao bivši bivši parovi zajedno na setu Slavni parovi prekinuli tijekom snimanja

Još vijesti