Slika nije pronađena

Tijekom vikenda pop zvijezda je napravila dvije nove tetovaže, a neki nagađaju kako bi jedna mogla biti suptilna poruka njezinom bivšem, Liamu Hemsworthu.

Kao što Just Jared Jr. ističe, tattoo umjetnik Daniel Winter podijelio je svoje novo remek djelo koje je napravio za Miley na svom Instagramu. Kao najnoviji dodatak njezinoj rastućoj tattoo kolekciji Miley je odabrala riječ 'freedom' [sloboda] koja je napisana tik ispod zglobova njezinih prstiju.


Također, na svom lijevom ramenu je napisala poruku koju je dobila od Yoko Ono, a koja glasi 'I'm proud of you. Yoko' [Ponosna sam na tebe. Yoko].


Miley još uvijek nije otkrila što je točno nadahnulo njezin odlazak tattoo majstoru i što se krije iza njezinog izbora riječi 'sloboda', ali mnogi misle da bi to mogao biti način slavlja početka nove veze. Kao što je ranije izviješteno, Miley i Liam najavili su svoj prekid u kolovozu. Par je u to vrijeme bio u braku manje od godinu dana.Riječ 'sloboda' također bi mogla imati veze i s njezinom pjesmom 'Mother's Daughter' koja uključuje stih: 'Don't f*ck with my freedom'. Značenje ove tetovaže u konačnici ostaje misterija, ali ovo nije prvi put da se spekulira o značenju koje stoji iza njezinih tetovaža. Dok Miley ne otkrije koje se značenje krije iza njezine tetovaže (a ako se ikad i odluči na to), možemo joj se samo diviti zbog njezine ljepote.

Foto: Instagram/ Instagram Screenshot

M.S.K.

Pogledajte još:

Instagram Miley Cyrus gori, a na njemu možeš završiti i TI! Evo što je smislila ovaj put

Miley je popljuvala Liama i naljutila fanove svojim izjavama: 'Mislila sam da moram biti gej!'

[FOTO] Miley je završila u bolnici! Tamo je napravila makeover i posjetio ju je najnoviji dečko

Sloboda celebrity poruka značenje tetovaža freedom miley cyrus Liam Hemsworth

Još vijesti