Brooklyn Beckham i Nicola Peltz su definitivno par o kojem se trenutno priča. Njihovo je vjenčanje jedno od onih za pamćenje, gotovo kao da su kraljevski par. Potrošeni su milijuni i milijuni kako bi sve izgledalo tip top.

Sumnjamo da će itko ove godine uspjeti nadmašiti ovaj mladi par. Njihovo je vjenčanje bilo toliko ekstravagantno da ljudi ne mogu vjerovati. Toliko su htjeli sve držati u tajnosti da su čak zabranili gostima mobitele da ne mogu ništa fotkati, a jedini koji su imali pristup i pravo na fotkanje je časopis Vogue. Kao i uvijek, ono što cure najviše zanima je kakvu je vjenčanicu nosila mladenka. Brooklyn nije mogao ne pohvaliti se svojom mladenkom na Instagramu – i samo ćemo reći WOW. Elegancija na vrhuncu.

 

 

Nicola je nosila dizajnersku, Valentino, vjenčanicu. Apsolutno su bili predivni, to nitko ne može poreći

 

 

Posebno je zanimljivo i to da su pokazali kako u njihovom slučaju vrijedi ona 'godine su samo broj'. Cure uvijek žele starije dečke, ali kod njih je razlika od 4 godina, obrnuta, Nicola je ta koja je starija. To ih nije spriječilo u ostvarivanju uspješne veze, a sada i vjenčanju. Oni su par o kojem će se sigurno nastaviti pričati.

 

 

Čak iako su pozvali kraljevsku obitelj na vjenčanje, Kate i Williama, oni su nažalost odbili poziv.

Slika nije pronađena Čime bi se bavili da nisu pjevači i glumci? Slavne osobe otkrile zanimanja koja su im bila plan B

Slika nije pronađena Fanovi misle da je Kendall Jenner bila na plastičnoj operaciji

Vjenčanje Brooklyn Beckham Nicola Peltz Slavne osobe celebrity vjenčanje vjenčanica

Još vijesti