Galerija Brooklyn Beckham - 4 Brooklyn Beckham - 1 Brooklyn Beckham - 2 +4 Brooklyn Beckham - 3

Brooklyn Beckham je veliki zaljubljenik u tetovaže i već ih po tijelu ima između 80 i 100! Sve su to male sitne tetovaže, a ima i nekoliko većih, uključujući i ovu posljednju u čast svoje žene Nicole Peltz.

Slavni imaju brdo novaca i mogu si priuštiti itekako dobre tattoo majstore. Nema potrebe da idu kod nekoga tko će im tetovažu zeznuti ili napraviti lošije. Pogotovo netko poput Brooklyna Beckhama koji nije početnik s tetovažama već ih ima po sebi gomilu. Jedan od novih dodataka je portret njegove žene Nicole Peltz s kojom je sada već godinu dana u braku.

Tetovaža Najmanje bolna tetovaža: Tattoo majstori su se složili da jedan dio tijela najmanje boli

Ima nekoliko tetovaža posvećenih njoj, a ova posljednja, portret, je totalni fejl. Uopće ne izgleda toliko dobro koliko bi očekivali od njega i Nicola baš i ne sliči na sebe. Izgleda pomalo kao da je tetovaža napravljena bez puno truda. Ili je možda Brooklyn htio da tako izgleda jer njemu očito ne smeta kada ju ponosno pokazuje kad god ima priliku.

 

 

Portreti su općenito zeznute tetovaže jer često ispadnu komično i ne prikazuju baš dobro osobu čiji portret treba biti. No, vjerujemo da nije nemoguće napraviti dobar portret, samo treba ići kod nekoga kome je to stručnost. Ljudi u komentarima također ističu da tetovaža baš i nije dobro napravljena i ismijavaju ga.

 

 

Ostale tetovaže koje ima u čast svoje žene su također bile osuđivane. A što to još ima? Osim ovog portreta, ima još i njeno prezime „Peltz“ tetovirano na prsima, kao i njeno ime „Nicola“ na vratu, njene oči na stražnjem dijelu vrata, a na nadlaktici ima ispisane i svoje vjenčane zavjete. Čak si je i na ruku napisao „Married“, valjda za slučaj da ne zaboravi.

Brooklyn i Nicola Brooklyn Beckham još jednu tetovažu posvetio Nicoli: Mnogi misle da izgleda jeftino i nema značenja

Šalu na stranu, Brooklyn ima stvarno puno tetovaža u čast svoje žene i izgleda da je ovo njegov način da joj pokaže koliko mu je stalo i koliko je voli.

tattoo tetovaža Brooklyn Beckham posvećena ženi fejl tetovaža portret celebrity tetovaža

Još vijesti