Brooklyn i Nicola

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz jedni su od omiljenih parova u celebrity svijetu. U jednom intervjuu za britanski Vogue odgovarali su na razna pitanja o njihovoj vezi, a od sada su službeni i supružnici jer su uplovili u bračne vode.

Brooklyn Beckham je sin poznatog nogometaša i modela Davida Beckhama, dok je njegova sadašnja supruga, Nicola Peltz, poznata je po svojem slavnom ocu, ali i po nekim ulogama u serijama i filmovima gdje je glumila. I prije nego što su izrekli svoje sudbonosno dan, za britanski Vogue je ovaj novi bračni par odgovarao na neka škakljiva pitanja, poput onih tko u njihovoj vezi bolje pleše i tko se u njihovoj vezi prvi zaljubio. Moramo priznati da su zaista preslatki, pogotovo u onim odgovorima gdje se ne slažu pa se dvoume tko je zapravo od njih dvoje u pravu.

Sada su službeno muž i žena, a njihovo vjenčanje se održalo na Floridi, no uz jedno vrlo striktno pravilo. Na vjenčanju su bili zabranjeni mobiteli tako da se ni nisu mogli međusobno fotografirati, ali su neke fotografije s vjenčanja ipak dospjele u javnost.

par Provjera znanja za parove: 12 stvari koje trebaš znati o dečku nakon 6 mjeseci veze

Brooklyn Beckham Nicola Peltz škakljiva pitanja Vjenčanje Brak veza

Još vijesti