Galerija Hailey i Justin Bieber Justin i Hailey Bieber +0 Justin i Hailey Bieber

Od trenutka kada su Hailey i Justin objavili da su se zaručili, fanovi im ne daju mira. Hailey konstantno napadaju da je ukrala Seleni Justina, a čak su ju nekoliko puta i rasplakali zbog toga na crvenom tepihu.

Situacija je bila čudna. Selena i Justin su tek prekinuli, a nekoliko mjeseci nakon, on se već zaručio s Hailey. Mnogi su zbog toga pomislili da tu nešto smrdi i da su se Hailey i Justin zapravo viđali dok je on još bio u prošloj vezi. Fanovi ne puštaju Hailey na miru zbog toga. Iako je prošlo već 4 godine od njihova vjenčanja, i dalje 'Jelena' nije zaboravljena i za prekid mnogi između ostalog krive i Hailey. Sada je o svemu otvoreno progovorila. Te glasine kruže već toliko dugo, a Hailey je u podcastu 'Call Her Daddy' sada ispričala svoju stranu priče.

Rekla je da se ona i Justin nisu niti jednom spetljali dok je on još bio u prošloj vezi, tek nakon prekida, rano u 2018. godini. Dodala je da nije odgojena na taj način i da se nikada ne bi išla petljati s nekime tko je u bilo kakvoj vezi, da to jednostavno nije ona. 'Razumijem kako je izgledalo izvana, ali situacija je bila takva da sam ja za sigurno znala da su vrata za njih (Selenu i Justina) zatvorena. Naravno, između njih postoji duga povijest i poštujem to', ispričala je Hailey. Oni su nastavili dalje, nije joj jasno zašto ne mogu i drugi.

 

 

Iako je podcast tek izašao, mnogi već snimaju komentare i reakcije, i optužuju Hailey da je samo iznijela još malo laži. Sumnjiv im je i tajming ovog njenog gostovanja i zašto je baš sada odlučila o tome pričati po prvi put, baš mjesec dana prije nego Selena Gomez izbacuje dokumentarac o svom životu.

Rupert Grint, Miley Cyrus i Zayn Malik Što bi bili da nisu postali glumci i pjevači? Slavni su otkrili čime su se htjeli baviti u životu

Khloe Kardashian Fanovi uvjereni da tu ima nešto: Khloe Kardashian i poznati glumac djeluju blisko na fotkama

hailey bieber Justin Bieber Selena Gomez LJubavni trokut istina podcast komentar call her daddy

Još vijesti