Galerija Breskvica Breskvica - 1 Breskvica - 2 +2 Breskvica - 3

Breskvici se život prilično promijenio od kada je imala 15 godina do danas. Osim što je 7 godina starija, postala je i popularna pjevačica, a sve to pratila je i promjena imidža.

Svi se s godinama promijenimo i nemamo isti stil kakav smo imali prije nekoliko godina. To je skroz normalno i očekivano. Rijetki ostanu vjerni izgledu koji su furali kada su bili mlađi. Breskvica nije jedna od tih iznimki. Ona je svoj stil itekako promijenila u odnosu na prije 7 godina. Izašla je snimka mlade Breskvice s 15 godina kako pjeva cover pjesme 'Skinny Love'. I svi su oduševljeni ovom verzijom Breskvice, kada je bila u svojoj emo fazi. Crna kosa, Iron Maiden majica i choker.

 

@k1yaou Anđela Ignjatović aka Breskvica 2015. godine, such a talent since a young age 🥰❤️ @Andjela Ignjatovic @Andjela Ignjatović #breskvica #fyp #balkan #singing ♬ original sound - numb

 

Ova verzija Breskvice je bila i prije nego što su se ona i Voyage upoznali. Sada njen stil izgleda puno drugačije, a ni ne zvuči ni približno kao prije. Totalno se promijenila! Danas fura dugu crvenu kosu, povećala je i usne i počela se šminkati. Kombinacija svega toga s pubertetom i niti ne liči na staru Breskvicu.

 

 

Fanovi su se u komentarima rastopili – i s razlogom. Bila je preslatka!

Teodora Popovska Najkontroverzniji balkanski par: 17-godišnja TikTokerica u vezi s poznatim puno starijim reperom

Zendaya Obožavatelji presretni: Zendaya radi punom parom jer sprema čak 7 novih filmova i serija

breskvica prije vs. danas kako je izgledala foto pjevačica s 15 godina prije slave

Još vijesti