Galerija Breskvica Breskvica - 1 Breskvica - 2 +4 Breskvica - 3

Breskvica uvijek izgleda tako slatko i tako lijepo, a na svakoj fotografiji koju objavi dobiva hrpu komplimenata. Na najnovijim fotkama su ipak komplimente zasjenili komentari koji baš i nisu oduševljeni njenim novim izgledom.

Neki izvođači vole često mijenjati svoj izgled, a neki su vjerni istom godinama. Breskvica je ona koja voli mijenjati frizure i šminku za svaku novu pjesmu koju objavi kao spot, ali inače izgleda uvijek isto. Odraslije, ali i dalje je prepoznatljiva. Sada je objavila novu fotku i svi su odmah na njoj uočili razliku naspram inače – i nije im se svidjela. Nemoguće je ne primijetiti da je povećala usne, pogotovo jer su fotke skoro iz profila fotkane. Mnogima se ovaj izgled baš i nije svidio.

 

 

Najpopularniji komentar s gotovo 400 lajkova je upravo jedan u kojem je jedan fan napisao "Jao što si napravila s tim usnama, bile su savršene". Pune usne su još uvijek veliki trend i mnoge slavne osobe kad-tad pokleknu pod njega. Kada usporediš s fotkom nastalom prije, definitivno se vidi razlika.

 

 

Do sada je Breskvica znala precrtavati usna sa šminkom i to joj je stajalo lijepo, ali ovaj look čini se baš i nije oduševio.

Leah Halton U prirodnom izdanju: Ovako izgleda zvijezda društvenih mreža Leah Halton kada skine šminku i sve filtere

Hailey Bieber Hailey Bieber pokazala kako će se ona šminkati ovo ljeto – inspiracija je Jagodica Bobica

breskvica Novi Izgled nove usne reakcija fanova povećala usne negativni komentari estetske korekcije

Još vijesti