Blake Lively

Blake Lively lansirala je liniju alkoholnih pića, a o svemu se pohvalila na svom Instagram profilu.

„Piće nije moja stvar, ali okus jest“, napisala je ona ispod objave vijesti o novom poduzetničkom poduhvatu u koji se upustila.

Na fotki drži limenke marke Betty Booze, koji je očito nazvan po njezinoj trogodišnjoj kćeri. Tvrtku je Blake osnovala 2021. i dosad je prodavala samo osvježavajuća bezalkoholna pića.

 

 

To što je uz bezalkoholna, odlučila prodavati i alkoholna pića, dočekano je „na nož“, od strane velike većine javnosti pa se Blake susrela s kritikama. Naime, ljudi su joj zamjerili to što sama ne pije alkohol, a sad je plasirala alkoholni proizvod na tržište. Blake je naime u jednom intervjuu otvoreno priznala kako obožava društvo i zabave, ali nikad ne pije na partyjima.

„Kako možete plasirati proizvod koji sami ne konzumirate?“, napisao je jedan korisnik, dok su ga drugi podržali prozivajući je licemjernom. 

„Stvarno sam umoran od slavnih osoba koji promoviraju alkoholizam kada znaju da je otrovan i opasan, a sami ne piju“, napisao je jedan od njezinih pratitelja na Instagramu, referirajući se i na druge zvijezde koje su također vlasnici alkoholnih brendova, a sami ne piju alkohol.

Komentari ispod Instagram objave Blake Lively

Npr. Jennifer Lopez je u travnju ove godine lansirala liniju alkoholnih pića, iako je i ona među onim slavnim osobama koje nikad ne konzumiraju ništa s promilima.

U Blakeinu obranu stala je i Gigi Hadid, našalivši se sa cijelom situacijom.

„Piće nije tvoja stvar, ali kada napraviš piće za nekog drugog, najbolje je da se dobro zabavlja (ja, ja sam netko drugi)“, napisala je manekenka i pokupila mnoštvo lajkova zbog komentara.

 

Blake Lively blake lively na udaru kritika blake lively linija alkoholnih pića gigi hadid stala u obranu blake lively blake lively ne pije alkohol

Još vijesti