Slika nije pronađena

U 'The Rhythm Section', Blake glumi Stephanie Patrick, koja je upravo otkrila da avionska nesreća u kojoj je poginula njezina obitelj zapravo nije nesreća i da je na njemu bila bomba.

Stephanie ne zna što se dogodilo ili zašto, ali nešto je očito sumljivo, pa ona postaje ubojica. Valjda moramo pretpostaviti da je ubijanje bilo laka promjena u karijeri za Stephanie. U svakom slučaju, ona nema što za izgubiti, pa se prerušava kako bi pronašla tko je odgovoran za nesreću, iako joj Jude Law kaže da čak i ako ona uspije, to neće biti vrijedno toga. Trailer nam ne govori puno više o filmu, ali važno je za znati da je i Sterling K. Brown također u njemu. Tu je i puno borbi i eksplozija, a Blake nosi tri različite perike zbog kojih izgleda potpuno neprepoznatljivo.


Ovo je Blake s crnom pixie perikom koju nosi dok mlati jednog frajera u autobusu:


Ovdje je Blake s  plavom perikom koja izgleda kao da je u onoj fazi nakon što se ošišate 'na lonac' i shvatite da zapravo mrzite svoju novu frizuru i trebate ju početi puštati da naraste.


Ako vas privlači ovaj predobar akcijski triler i dva sata gledanja preobrazbi kose Blake Lively, tada trebate zabilježiti u svoj kalendar 31. siječnja 2020. jer tada ovaj film dolazi u kino.


Foto: YouTube Screenshot/ Instagram Screenshot/ YouTube

M.S.K.

Pogledajte još:

Liam je otkrio da su se on i jedan član One Directiona opako hejtali dok su bili u grupi

Epic fail! Kim Kardashian i Kendall Jenner ismijali su tijekom dodjele Emmyja – evo zašto

Jeffree Star i Dolan Twins zamijenili su izglede! Jeffree je dobio 'bro makeover' i neprepoznatljiv je

Kosa trailer lica Frizure Blake Lively film the rhythm section

Još vijesti