Ryan i Blake skupa s Djedom i Bakom Mraz

Svi znamo kako Djed Mraz ima pune ruke posla u noći s 24. na 25. prosinca, kako bi svako dijete na svijetu ujutro pod božićnim drvcem ugledalo poklon.

Ipak, kako bi smanjio stres i strku u božićnoj noći, neke je ove godine posjetio malo ranije, a među njima su hollywoodske zvijezde koje su odmah tražile selfie i fotku s Djedicom kako bi se mogli pohvaliti s time na Instagramu.

Pa pogledajmo tko je to sve bio dobar ove godine i koga je Djeda Mraz već darivao.

1. Blake Lively i Ryan Reynolds

Oni ne samo da imaju fotku s Djedom Mrazom, već su imali čast upoznati i Gospođu Mraz. Ryan je u Instagram objavi napisao kako je ona sve o čemu je sanjao odmalena. „Mirisala je na kolače s cimetom i sangriju“, rekao je Ryan.

 

 

2. Chrissy Teigen i John Legend

Evo još jednih koji se mogu pohvaliti selfijem s Bakom i Djedom Mraz. John je bio zadužen za selfie, a na fotki su svi nasmiješeni od uha do uha, posebice Johnova i Chrissyna djeca Luna Simone i Miles Theodore.

 

 

 

3. Bre Tiesi i Nick Cannon

I oni su htjeli da njihov sinčić Legendary vidi Djeda Mraza, no maleni ima tek pet mjeseci pa možda nije niti najbolje mogao shvatiti koga je imao prilike upoznati. No, ostala mu je svakako divna fotka za uspomenu.

 

 

 

4. Mariah Carey

Ona je apsolutna pobjednica. Ne samo da se poslikala s Djedom Mrazom, ona je čak i zapjevala s njime. U CBS-ovom blagdanskom specijalu skupa su zapjevali "All I Want For Christmas Is You", jedan od najpoznatijih blagdanskih hitova. Ipak je Mariah neokrunjena kraljica Božića.

 

 

 

Božić 2022 Djeda Mraz Gospođa Mraz Baka Mraz Mariha Carey Chrissy Teigen John Legend Blake Lively

Još vijesti