Galerija Blake Lively Blake Lively - 1 Blake Lively - 2 +3 Blake Lively - 3

Ako Blake Lively ima vremena i može ubaciti u svoj život sve ove zdrave navike, možeš i ti. Često zdravlje stavljamo na neko zadnje mjesto po važnosti, a trebali bi ga malo podignuti prema vrhu.

Ne znamo koja je tajna ljepote Blake Lively, ali sigurno bi ju puno cura rado znalo. Ova glumica izgleda odlično! Od trenutka kada je glumila u „Gossip Girl“ pa sve do sada, uvijek je u top formi i kao da je u svim tim godinama ostarjela vrlo malo. Blake Lively itekako drži do svog zdravlja i redovito se drži nekih zdravih navika koje su jednostavne, a efektne. Za njenih 8 zdravih navika baš svatko ima vremena u životu i može ih lako ubaciti u svoju svakodnevicu. Ako si u potrazi za načinima kako svoj život učiniti kvalitetnijim i zdravijim, onda ti Blake Lively može biti uzor. Kroz godine je u intervjuima otkrila svoje zdrave navike koje nikada ne preskače, a evo koje su one.

 

 

1.Ne pretjeruje s alkoholom
Alkohol nikako nije dobar za tebe u kojem god pogledu hoćeš. Iako je za mnoge sastavni dio izlazaka, kao i za glumicu Blake Lively, to ne znači da će se na svakom događanju opijati. Njen bi primjer svi trebali slijediti. Jedno je popiti poneko piće, ali opijati se svaki vikend nikako nije dobra ideja. Kako za tvoje zdravlja općenito, tako i za tvoju kožu ili kilograme – jer da, alkohol ima kalorija i to više nego što misliš.

2.Nikada ne preskače doručak
Trener od Blake, Don Saladino, je za Cosmopolitan otkrio da je njen najčešće doručak nekoliko jaja spremljenih u kokosovom ulju i nekada uz to i neko povrće. Umjesto da za doručak jede šećer poput krafni, čokoladnih pahuljica ili Nutelle, Blake jede proteine poput jaja. I zna da se doručak nikada ne preskače.

3.Dan počinje s vodom
Ovo je super način za započeti dan. Kada se probudi, Blake popije čašu vode. To je jedna mala navika koja je itekako dobra. Većina nas kroz dan ne popije dovoljno vode i tijelo nam dehidrira bez da smo toga uopće svjesni. Ovako ujutro odmah krećeš dan hidratacijom. Nemoj zaboraviti niti piti vodu kroz dan. Osjećat ćeš se bolje i manje umorno.

4.Četiri do pet dana tjedno vježba
Da bi izgledala dobro, Blake redovito vježba. Iako ona provodi skoro cijeli radni dio tjedna, svaki dan, u teretani, to za mnoge ipak nije opcija. I niti ne moraš biti kao i ona toliko dana u teretani jer lako možeš i vježbati kod kuće. Pronađi neku rutinu na YouTubeu koju ćeš pratiti ili odradi vježbanje kroz neku drugu aktivnost poput plesa, rolanja ili hodanja.

5.Ne broji kalorije, ali pazi da jede raznovrsno
Brojanje kalorija je jedan od razloga zašto tako lako odustajemo od raznih dijeta s interneta. Teško je tako živjeti i mnogi izgube motivaciju. Brojanje kalorija je loš hobi koji ti ne treba. Umjesto da brojiš kalorije, samo budi svjesnija što jedeš. Pogledaj koja hrana i pića ubrzavaju metabolizam i radije to ubaci u svoj tjedni meni nego da brojiš kalorije.

Rihanna Lekcije o samopouzdanju koje nam je dala Rihanna: Njena top 4 savjeta koja i sama slijedi

6.80% vremena jede zdravo, a 20% vremena što god joj se tada jede
Iako je itekako pohvalno jesti zdravo, i Blake i njen trener znaju da to nije moguće baš cijelo vrijeme. Svima se nekada jede čokolada, hamburger ili pije Coca Cola. Umjesto da sve to zauvijek izbaciš – i u tren oka odustaneš od pokušaja zdravijeg hranjenja, pokušaj s ovim sistemom kojeg koristi i Blake. 80% vremena pazi što jede, ali onda 20% vremena si da oduška i jede što želi.

7.Ima jednostavnu skincare rutinu koja nije skupa
U intervjuu za časopis Vogue Blake je otkrila svoje omiljene skincare proizvode, i ono što se mnogima svidjelo je da je pokazala kako ne treba koristiti skupe i luksuzne brendove da bi koža izgledala dobro. Ona koristi brendove poput CeraVe, Mario Badescu, Kiehl's i Caudalie. Neki su super pristupačni, drugi malo skuplji, ali nisu super luksuzni.

8.Jede hranu skuhanu kod kuće
Lakše je naručiti dostavu ili otići u McDonald's ili pekaru, ali Blake preferira hranu spremljenu kod kuće. Tako točno znaš što jedeš i takva je hrana češće i zdravija (ali i jeftinija) opcija.

Blake Lively tajna izgleda slavni zdrave navike jednostavne zdrave navike dobre navike zdrave navike blake lively

Još vijesti