Proizvodi protiv prištića

Ljeto je, što znači da nosiš otvorenije majice, kao i kupaći kostim, a neke cure imaju problema s aknama i prištićima na prsima pa ih to sprječava u njihovom nošenju. Iako misliš da nema izlaza, ima! Postoje proizvodi za tijelo koji će ti ih ukloniti.

Kada se boriš s aknama i prištićima, pogotovo na nekim uočljivim mjestima poput lica, leđa i prsiju, uvijek misliš da tome nema izlaza. Razvedri se i nemoj odustati jer zaista postoje proizvodi koji bi ti u tome mogli pomoći. Neki od njih su poznati i hvaljeni na svjetskoj razini, a dostupni su i kod nas. Ako nećeš probati barem s nekim od ovih, niti nećeš znati djeluju li zapravo! Budi ustrajna i barem pokušaj, a mi smo sigurni da će ti barem jedan od ovih 6 pomoći.

1.CeraVe SA losion

 

 

2.Ordinary Niacinamid + Cink

 

 

Brijanje bikini zone Iritantni prištići nakon brijanja 'tamo dolje' – postoji čak 8 razloga zašto se pojavljuju

3.Neutrogena Rapid Clear Treatment Pads

 

 

4.Differin Adapalene gel

 

 

5.Murad Acne Control

 

 

Recenzija proizvoda za lice Ljudi s aknama ne bi smjeli koristiti ovaj proizvod za lice: Cura upozorava da se 'zaglavi' u porama

6.Dove Anti-Bacterial gel za pranje tijela

 

 

Svi ovi proizvodi su dostupni kod nas. Neke možeš naručiti preko naših online web shopova, druge imaš u DM-u ili Bipi, a treći su dostupni u našim ljekarnama! U svakom slučaju, nećeš biti zakinuta niti za jedan od ovih proizvoda već ih moraš samo nabaviti i pratiti rezultat za kojeg se nadamo da će biti uspješan.

Akne na leđima Zaboravi na sram zbog akni i prištića na leđima – 7 savjeta uz koje ćeš ih se riješiti zauvijek

akne pristici prištići na prsima proizvodi protiv prištića cerave neutrogena ordinary

Još vijesti