Recenzija proizvoda za lice

Obožavamo taj brend i ima super stvari, ali ovo je jedan proizvod koji se preporučuje da ga zaobiđeš. Video koji je snimila uhvatio je pažnju mnogih ljudi, a trebao bi i tvoju. Teško je izaći na kraj s prištićima i aknama, pogotovo kada te sabotiraju proizvodi koji bi ti kao trebali pomoći.

Svaki proizvođač bilo čega ima neke proizvode koji su top, ali i neke koji su flop. Ovo je posebno problematično kada se radi o proizvodima za njegu. Tu flop proizvodi mogu napraviti itekako veliku štetu. Zato je bitno da se upozorava na probleme. Jedna je cura tako snimila upozorenje za ljude s aknama.

Akne na leđima Zaboravi na sram zbog akni i prištića na leđima – 7 savjeta uz koje ćeš ih se riješiti zauvijek

Ona je koristila jedan piling za umivanje koji je popularan i koji je kako piše na pakiranju namijenjen za ljude s aknama. E pa izgleda da nije. Koristila je Neutrogenu, a kada je bila na čišćenju lica kod profesionalca, žena ju je pitala što koristi za čišćenje lica i rekla joj da su joj komadići ostali zaglavljeni u porama! Piling uvijek ima one sitnice kuglice koji služe da se napravi piling i očisti koža. U ovom slučaju te kuglice ostanu zaglavljene u tvojim porama. A koristi Neutrogena Grapefruit piling. To je onaj u ružičastom pakiranju.

 

@emickkah

Uh yeah goodbye

♬ original sound - emma

 

Komadići iz njega se mogu vrlo lako zaglaviti u pore i ostati u tvom licu. I tako izazivati pojavu prištića. U komentarima su ljudi pisali da je to problem koji postoji već dugo, a koji još iz brenda nisu riješili. Neki su rekli i da im se koža brzo očistila kada su prešli s ovog proizvoda na neki drugi.

 

 

Dakle, od ovog proizvoda što dalje! S druge strane, nemoj odmah otpisati Neutrogenu. Ovo je samo jedan problematičan proizvod. Drugi su im top! Ako još nisi isprobala Hydro Boost liniju, a imaš suhu kožu, to je nešto što svi preporučaju. Nastavljamo voljeti Neutrogenu, ali liniju s grejpom zaobilazimo.

Skincare Cure koje imaju lijepu i čistu kožu lica NIKADA neće prekršiti ova pravila

akne proizvod neutrogena loš za lice pore upozorenje

Još vijesti