Kosa

Hrpa cura na društvenim mrežama dijeli ovo otkriće za rast kose. Oni kojima kosa inače raste jako sporo ili imaju rjeđu kosu, uspjeli su ju oporaviti. I to sve zahvaljujući jednom sastojku od kojeg i sama može napraviti svoj pripravak za kosu.

Rijetko čujemo da se netko žali da mu kosa prebrzo raste! Obično cure žele da im brže raste i da bude bujnija. Ako je to i tvoja želja, onda si na pravom mjestu. Već neko vrijeme vlada ludnica za ružmarinom. Otkad je nekoliko ljudi podijelilo svoje iskustvo kako im je ovaj sastojak promijenio kosu, svi su krenuli isprobavati na sebi i ostali iznenađeni.

Lijepa kosa Cure koje žele imati dugu i gustu kosu moraju pod hitno prestati radit ovih 10 stvari

Ružmarin će ti pomoći da ti kosa brže raste, ali i da s vremenom postane gušća. Ovo je postao viralni hit za koji jednostavno moraš znati. Umjesto da se diviš curama s lijepom kosom, sada i ti možeš postati jedna od njih. Koliko joj je ubrzao rast kose, najbolje je pokazala jedna cura koja se farba i koje je pokazala kako joj izgleda izrast nakon što je koristila ružmarinovo ulje i to samo tri tjedna.

 

@mandinardini legit speechless. this is about the same as 2 months hair growth for me #rosemaryoil #fasthairgrowth #hairtok #hairgrowth ♬ Good Looking (Sped Up) - Suki Waterhouse

 

I nije jedina. Postoji hrpa cura koje kažu da im je ovo pozitivno utjecalo na rast kose. Snimale su se po nekoliko mjeseci da pokažu razliku. Iako nisu otkrivali koje još proizvode koriste, vjerojatno je svejedno jer se radi o proizvodima koje su koristile i prije, samo je ružmarin novitet.

 

@thehealthyhur I am literally shocked every morning, it just keeps getting better and better 😍 #greenscreen #hairgrowth #hairloss #rosemarywater #rosemaryoil ♬ Heat Waves - Glass Animals

 

Naravno, možeš kupiti preparate za kosu s ružmarinom, a definitivno se najviše preporučuje ulje koje se onda masira u tjeme. Druga opcija, ako ovo ne možeš nigdje pronaći i preskupo ti je, je da napraviš svoje. Nije teško! Jedna je cura podijelila svoj recept za ružmarinovu vodicu za koju ti treba samo ružmarin i voda. Nije isto, ali je slično i ima efekta.

 

@thehealthyhur Reply to @thehealthyhygge I do this 2x every single day! #hairgrowth #hairgrowthtips #rosemarywater #fyp ♬ Taste - Tyga

 

Čak su i sami stručnjaci, dermatolozi, u više prilika potvrdili da je ružmarin stvarno dobar za kosu i kožu te da potiče rast kose, da to nije samo mit.

Frizure Frizure za cure koje imaju dugu ravnu kosu – ovih 10 će pomoći da izgleda zanimljivije

 

Kosa rast kose ružmarin ružmarinovo ulje efekt Pomoć kosa brže raste gusta kosa

Još vijesti