Galerija Frizure Odreži šiške, ali one malo duže Zaliži kosu prema iza +7 Dvije male pletenice naprijed ILI nekoliko njih malih kroz cijelu kosu

Duga je i ravna zbog čega često nema volumena koliko bismo htjeli i ne izgleda zabavno. Prije nego pomisliš da je dosadna i ošišaš ju, evo nekoliko frizura koje možeš nositi i koje bi ti mogle promijeniti mišljenje.

Duga kosa koja je full ravna izgleda jako lijepo, pogotovo kada je njegovanja i zdrava. Ali ipak, koliko god da je lijepa, vlasnicama može dosaditi. Uglavnom će padati bez ikakvog volumena i izgledati 'ništa posebno'. Iako vjerojatno drugi ne dijele tvoje mišljenje i obožavaju tvoju kosu, tebi to možda tako ne izgleda. U redu je da ti tvoja kosa dosadi, ali možeš požaliti ako ju odlučiš ošišati. Svi kažu da je to samo kosa, ali kada ju dugo puštaš, ipak ti može značiti malo više. Duga ravna kosa neće biti idealna za neke frizure, ali zato za neke druge…ovih 10 možeš nositi svaki dan jer ih je lako za napraviti i možda baš neka ili neke od njih postanu tvoj zaštitni znak. Super frizure za dugu ravnu kosu možeš pogledati u galeriji iznad.

Šiške za dužu kosu Šiške kao stvorene za dugu kosu – zbog ovih 5 ti frizura više neće izgledati beživotno i dosadno

Glow up Kako promijeniti izgled u samo mjesec dana: 30 sitnica zbog kojih ćeš zasjati i biti nova ti

Frizure duga kosa ideje inspiracija ravna kosa

Još vijesti