Hack s aluminijskom folijom

Novi dan, novi TikTok hack koji će nam malo olakšati život. Ovog puta se radi o triku koji će ti pomoći s problematičnom i neposlušnom kosom. Jedina stvar koja će ti trebati je malo aluminijske folije.

Nikada nam ne bi palo na pamet trljati aluminijsku foliju po kosi, ali ovo stvarno pomaže. Ako i ti imaš one dane kada ti je kosa naelektrizirana i nekoliko ti lasi non stop strši na sve strane i nikako ih ne možeš smiriti, onda je ovaj trik za tebe. Nekada želimo da nam kosa izgleda lijepo i zaglađeno, a kada ne želi surađivati i non stop se izdvaja nekoliko lasi koje lete, onda bi i ti trebala u takvim danima uzeti u ruke aluminijsku foliju. Ne trebaš raditi ništa ludo niti čudno. Samo otrgnuti komadić i prolaziti njime po kosi.

 

@laurentpreble Reply to @beachgirl364 ARE YOU KIDDING ME!!!! THANK YOU SO MUCH #tinfoil #statichair #HairHack #holycrap ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

 

To će pomoći da se smanji naeleketriziranost. Ni ova cura nije znala za to dok joj netko od njenih pratitelja nije rekao i tako je odlučila isprobati je li stvarno istina. Ni sama nije mogla vjerovati koliko je dobro i brzo folija odradila posao i 'smirila' kosu. Izgleda da ćemo od sada u torbici redovito nositi i komad aluminijske folije, za svaki slučaj da nam bude pri ruci.

Slika nije pronađena Kada kupuješ u Zari uvijek gledaj etikete – one skrivaju tajnu koja će ti pomoći u shoppingu

Slika nije pronađena Kako bilo koju majicu pretvoriti u crop top, ali bez da ju režeš? Postoji način!

hack trik Kosa aluminijska folija naelektrizirana kosa Pomoć elektricitet u kosi kako se riješiti

Još vijesti