Liza Marie

Izgubila je preko 40 kilograma doma prije nego je krenula vježbati u teretani, a sada pomaže curama da na zdrav način i one postignu izgled tijela koji žele. Rekla je da dijete ne rade i da trebaš raditi sljedeće.

Najbolje je uvijek vjerovati upravo onim ljudima koji su sami u svom životu prošli iskustvo o kojem pričaju. Tada nam savjeti koje daju djeluju iskrenije i kao da bi stvarno mogli imati smisla. S dolaskom ljeta puno cura počinje tražiti mane na vlastitim tijelima i fokusiramo se na onih nekoliko kilograma viška misleći da ćemo se zbog njih na plaži osramotiti. Što naravno nije istina! No, iako znamo da to nije istina, ne možemo si pomoći i želimo za ljeto izgledati što je bolje moguće.

Janae Roberts Tajna mršavih cura koja će pomoći i tebi – o ovoj se navici ne priča, a jako je bitna ako želiš smršaviti

Ni slučajno nemoj ići na dijete ili se izgladnjivati. Jedna djevojka, Liza, je izgubila u godinu dana oko 45 kilograma, a sada daje zdrave savjete curama koje je ona slijedila, a koji mogu pomoći i drugima. Izdvojila je par stvari koje ona smatra najbitnijima i ovo svatko može.

 

@lizamarie_fit I lost 100 pounds AT HOME !!! Here is my biggest weight loss tip that got me to where i am today. 140 pounds down and maintained for 3 years! #athomeweightloss #weightloss #natualweightloss #weightlosstips #100poundsdown ♬ original sound - Liza

 

Prva i najbitnija stvar koju ona preporučuje je: hodanje! Odraditi svaki dan 10.000 koraka je nešto što previše ljudi podcjenjuje, a što će izuzetno pomoći.
Druga stvar: pozdravi se s redovitim fast foodom. Hodanje i ovo su dvije stvari s kojima je ona krenula i počela vidjeti rezultate. To ne znači da više nikada nećeš pojesti burger ili pomfrit, ali to ne bi trebalo biti nešto što radiš često. Nije se izgladnjivala niti vježbala dok se sruši od umora – nikako.

 

 

Njezin je profil super jer tvrdi da je sve skupa do sada izgubila preko 60 kilograma na ZDRAV način. Kada joj je hodanje postala opsesija, počela je par puta tjedno i doma vježbati, a rezultati su bili sve bolji i bolji. Jedna dodatna stvar koju je napomenula kao jako bitnu je da si ne postavljaš nerealne ciljeve jer onda sigurno nećeš uspjeti. Druga stvar koja te može sabotirati je da očekuješ kako ćeš vidjeti rezultate odmah – i onda ako ih nema, odustaješ. Trebaš biti uporna i ne odustajati s ovakvim zdravim navikama i rezultati će doći. Liza i njena transformacija mogu biti svakome motivacija da krene i ne odustaje.

Vježbanje Osobni trener hollywoodskih zvijezda otkriva tajne kako izgubiti onih par kilograma viška

Prehrana Najčešći mitovi o mršavljenju: Neki su savjeti toliko općeprihvaćeni, da ih moramo raskrinkati

mršavljenje izgubiti kilograme viška prije ljeta tijelo iz snova savjeti iz osobnog iskustva bez teretane kako mršaviti bez dijete mršavljenje na zdrav način

Još vijesti