Janae Roberts

Ako si se ikada pitala koja je tajna mršavih cura i kako su uspjele doći do takvog tijela, radi se o jednoj navici koju trebaš ubaciti u svoj život. Da, vježbanje i što zdravija prehrana su ključni, ali i ova je stvar bitna.

Izmršaviti nećeš ako ne uložiš malo truda. Izgladnjivanje nije opcija i to nikako nije zdrav način mršavljenja. Bitno je biti aktivna i kretati se, ali i paziti što jedeš. To već vjerojatno jako dobro znaš. Jedan problem koji možda imaš i ti je da ne možeš prestati jesti i da prečesto uzimaš "snackove". Jedna djevojka koja je cijeli život htjela biti mršava – a sada napokon i je, svoj put u kreiranju tijela iz snova pokazivala je na društvenim mrežama i sada daje savjete.

Djevojka jede i gleda TV Nikako ne možeš smršaviti? Postoji 9 sitnica koje radiš svaki dan, a debljaju te

Otkrila je da jedna navika koja ti nikada ne bi pala na pamet može biti ključna da napokon izmršaviš. Zašto se ta navika ne spominje češće u kontekstu mršavljenja? Jer mnogi ni ne skuže koliko je bitna. A to je da imaš ispunjen život, hobije, aktivnosti kojima se baviš u slobodno vrijeme, ukratko da si sretna i zadovoljna.

 

@wellnesscheatsheet #stitch with @Kenzie skinny girl secret #skinnygirl #weightloss #howtoloseweight #skinny #weightloss #weightlosspsychology ♬ original sound - wellnesscheatsheet

 

Umjesto da brojiš kalorije, prvo bi trebala pronaći stvari koje te vesele, čine sretnom i dobro raspoloženom. Ljude s kojima ti je lijepo, hobije u kojima se pronalaziš, stvari koje možeš raditi doma kada nema nikoga za druženje, a koje su ti super… Biti sretna i imati stvari za raditi da ti ne bude dosadno je nešto što će ti jako puno pomoći. U komentarima su se mnogi složili s njom i potvrdili da se o ovome treba više pričati jer može stvarno napraviti razliku, a ne svakakve glupe dijete.

 

 

Kada si sretna i nije ti dosadno, nećeš imati potrebu uzimati non stop hranu i nešto grickati. Uglavnom kada nam je dosadno, grickamo nezdravu hranu i to niti ne zato što smo gladni. Dakle, ovo nije oblik izgladnjivanja i nije opasno za tvoje zdravlje.

Marija Križanac Želiš smršavjeti, ali ti nikako ne ide? Ova djevojka ima savjet koji će to promijeniti

mršavljenje izmršaviti izgubiti kilograme tajna mršavih cura bitna navika ako želiš izmršaviti kako izmršaviti do ljeta

Još vijesti