Kofer za na more

Uvijek mislimo kako je bolje da imamo viška, nego da nam nešto nedostaje. Malo po malo, ponestane ti mjesta u putnoj torbi i pronađeš se u problemu. Ne trebaš na more nositi cijeli ormar!

Pakiranje za more zna biti stresno jer počnemo previše overthinkati i pakirati tisuću stvari koje nam uopće ne trebaju. Nema smisla natrpati putnu torbu ili kofer s milijun stvari jer osim što će ti biti teška, nećeš imati mjesta za druge stvari osim odjeće. Pogotovo je bitno pametno se pakirati ako ne ideš na more s roditeljima s autom, već putuješ busom ili vas ide više u autu i nema mjesta za tvojih 5 torbi. Stane ti u jedan kofer sve potrebno, a sada ćemo ti to i dokazati. Kada se pakiraš, bitno je da gledaš kako svi komadi koje stavljaš idu jedni s drugima da dobiješ što više opcija za nositi. Također imaj na umu da ti treba odjeća za preko dana i odjeća za navečer za šetnje i izlaske. Evo kako uzeti sve, a opet ne uzeti previše.

3 haljine
Više od tri haljine ti sigurno nisu potrebne. Njih ćeš moći iskoristiti i za popodnevne i jutarnje šetnje, ali i za večernje izlaske. Ako si tu samo tjedan dana, vjerojatno ni nećeš svaki dan htjeti nositi haljinu.

5 donjih dijelova – kratke hlače i suknje
Kratke hlače, minice, duge suknje, sportske hlačice…dovoljno je uzeti 5 komada. Ne moraš svaki dan na moru nositi nešto što još nikada nisi, slobodno se pojaviš par dana u istoj kombinaciji ili istom komadu.

5 običnih majici
Kratki rukavi, topići, sve one majice koje inače nosiš u svakodnevnom životu. One će ti koristiti za različite prigode i više od 5 ti ih niti ne treba. Sjeti se da imaš i haljine, a i topove za dane i večeri kada želiš izgledati sređenije.

3 fensi majice
To su one ekstra majice koje baš ne nosiš svaki dan. Mogu ti poslužiti za izlaske, ali i za odlazak u dućan ako se osjećaš tako neki dan. Sveukupno 8 majica će ti biti sasvim dovoljno.

Pidžama
Jedna pidžama je sve što ti treba za spavanje!

3 badića
Ne treba ti cijela kolekcija badića. Malo je pretjerano nositi po jedan badić za svaki dan. Dosta ti je i jedan, ali ako ih baš voliš mijenjati, uzmi par.

2 komada odjeće za na plažu
Oversized košulja, pareo, različite marame za vezanje oko tijela… U trendu je nositi preko badića takve stvari kada ideš na plažu, ali ti niti ne treba ovakvih milijun komada. Par različitih je dovoljno da imaš izbora.

Duge hlače i duga majica
Nemoj zaboraviti i spakirati duge hlače i dugu majicu jer bi se moglo dogoditi i da će koju večer biti hladnije. Biraj komade u neutralnim bojama tako da se slažu sa svim ostalim što si uzela.

4 para obuće
Natikače ili japanke za plažu, tenisice, ravne sandale ili natikače za van te par obuće na petu. I to je to, sve si pokrila. Ukoliko ne voliš nositi pete, uzmi još jedne tenisice! No, više od 4 para teško da će ti trebati, a cipele zauzimaju puno mjesta. Sjeti se da imaš i dodatni par obuće koji nosiš na nogama u kojima putuješ.

Pakiranje nam uvijek stvara glavobolje jer ne znamo što uzeti, a ovo ti može biti pomoć.Ovaj popis prilagodi svom ormaru i olakšaj si pakiranje. Imat ćeš sasvim dovoljno odjevnih kombinacija, možda čak i previše, a neće ti ni ništa nedostajati.

Brijanje Budi oprezna tijekom brijanja ljeti: 5 stvari na koje moraš paziti kako bi izbjegla iritacije i upale

Razgovor s roditeljima Želiš na more s prijateljicama, ali ti roditelji ne daju? Imamo 9 načina kako ih ipak uvjeriti

Sjedenje na plaži Dobile ste mjesečnicu, a idete na more ili bazene? Sve o kupanju za vrijeme onih dana u mjesecu

pakiranje za more što sve spakirati za more odjeća obuća uzeti na more Popis koliko odjeće uzeti na more za tjedan dana mora

Još vijesti