Zimski outfit

Čekaju li nas ove godine neki super modni trendovi ili stvari zbog kojih će nam pasti mrak na oči? Sigurno će se neki od ovih najavljenih modnih trendova za novu godinu svidjeti i tebi. Na listi ima svega!

Nitko ne zna što nas sve čeka u 2023. godini, ali nadamo se da dobrim stvarima. Kao i dobrim modnim trendovima! I da se neće vratiti u modu traperice niskog struka. Modni su stilisti za Insider otkrili što možemo očekivati od modnih trendova ove godine. Kakve će se nositi boje, koji će komadi odjeće i obuće biti posebno veliki hitovi, ali i koji će prošlogodišnji trendovi ostati tu i dalje biti super popularni. Izdvojili su 10 trendova za koje predviđaju da je 2023. njihova godina.

1.Mokasinke s debljim đonom
Bile su hit prošle godine, a nastavit će biti veliki hit i ove godine. Mokasinke s debljim đonom nisu svačije idealne cipele, ali u nekim odjevnim kombinacijama izgledaju tako dobro. Nastavljamo ih nositi!

 

 

2.Sve nijanse zelene boje
S dolaskom proljeća, počet će prevladavati odjeća u zelenoj boji. Prošle je godine na tronu definitivno bila ružičasta, a ove joj se pridružuje i zelena.

3.Ružičasta
Iako će se nositi i zelena, Barbiecore trend izgleda ne ide nikuda. Pogotovo odjeća i dodaci u jarko ružičastoj boji. Ove godine izlazi dugo očekivani Barbie film pa ima smisla i da ružičasta boja nastavi biti jednako popularna.

 

 

4.Balerinke
Modeli poput Kendall i Belle Hadid već su prošle godine počele nositi pomalo balerinke i svi su modni eksperti najavili da je to samo početak i da vrijeme balerinki tek dolazi. Ove godine će biti itekako veliki hit.

Zimska jakna Zimski komad odjeće koji je apsolutni hit ove zime: Cure na Instagramu su lude za njim

5.Prozirne torbice i jakne
Prozirne torbice nisu baš najbolja ideja, jer ne želiš uvijek svima pokazivati što nosiš u njoj, ali su fora dodatak za izlaske i fensi događanja. Uz prozirne torbice, nosit će se i prozirne jakne, kao i takve cipele.

 

 

6.Šljokice
Za posebna događanja će u trendu biti šljokice. Oni koji ove godine imaju maturalnu večer, mogu iskoristiti ovaj trend u potrazi za haljinom (ili odijelom). Šljokice će svaki komad odjeće učiniti malo još glamuroznijim.

7.Odjeća s puno džepova
Kargo hlače i kargo jakne se spremaju osvojiti svijete. Već smo 2022. počeli nositi kargo hlače, a izgleda da se nastavljaju nositi i dalje. Puno džepova na odjeći postaje trend.

 

 

8.Metalik odjevni komadi
Haljine, hlače, kratke hlačice, minice…sve u metalik verziji. Posebno će biti trend stvari u metalik srebrnoj boji.

Zimski outfit Kakvi će se kaputi nositi ove zime: 5 modela koji su proglašeni najpopularnijima za ovu godinu

9.Kožne tajice
Idu tako dobro na sve i izgledaju odlično sa zimskim outfitima. Kožne tajice su u trendu već godinama i ne planiraju tako skoro u mirovinu. Nastavljaju se nositi i dalje!

 

 

10.Sakoi
Zadnja stvar za koju se predviđa da će ju svi nositi ove godine su sakoi. Oni su odavno prestali biti nešto samo poslovno i nose se na sve i svašta, čak i na hoodice – i izgledaju odlično. Sigurno će se ove godine nositi na neke druge načine nego prije, ali jedno je sigurno, ostaju u modi.

Moda trendovi 2023. modna predviđanja što će se nositi što će biti u trendu odjeća obuća Modni dodaci

Još vijesti