Galerija Rasprodaja Cropp jakna Cropp hoodica +17 Mango mala torbica

Uvijek pred kraj razdoblja sa sniženjima budu ona najveća sniženja. Da, ponuda ostane slabija i treba biti sreće da uhvatiš svoju veličinu, ali i dalje ima super komada na sniženju. Nije kasno za obaviti zimski shopping.

Sniženja su razdoblje koje će obožavati svaka cura koja je luda za shoppingom. Nema boljeg osjećaja nego kada uhvatiš brutalan komad na popustu od 50% ili više! Tu dolazi na scenu naša „ženska matematika“ koja nam govori da smo tada zapravo uštedjele. Iako sniženjima uskoro dolazi kraj, sada su cijene stvarno snižene i mogu se još uhvatiti dobri komadi po dućanima. Naravno, nikako ne preporučujemo da kupuješ stvari samo zato jer su snižene i gomilaš odjeću u ormaru. Bolja je opcija napisati si na papir što ti sve treba i onda baciti oko na te kategorije i vidjeti ima li na akciji nešto što nedostaje u tvom ormaru.

Traperice kakve nosimo u novoj godini: 20 modela koje smo pronašli u popularnim dućanima Zimski outfit Traperice iz Zare Traperice iz Zare +16 Traperice iz Zare

Možda ti baš nedostaje nešto s ove naše liste! Izdvajamo ti iz ponude dućana 20 stvari koje su trenutno na itekako dobrom sniženju i koje bi ti se mogle svidjeti. Sve su stvari s liste snižene minimalno 50% - i ako ti neka od njih treba, sada je prilika za uštedu. Pogledaj ih sve u galeriji iznad!

Zimski outfit Ideje što nositi sljedeći tjedan: 5 odjevnih kombinacija koje svatko može rekreirati

 

Moda shopping zimska rasprodaja snizenja Ulovi jako sniženi više od 50% što se isplati kupiti ulovi sa sniženja odjeća obuća

Još vijesti