Brijanje nogu

Tijekom ljeta češće brijemo noga, a pošto se većini cura ovo ipak ne da raditi, sigurno će ti pomoći viralna tehnika s kojom ćeš ih obrijati u rekordnom roku. Pojavila se još prije par godina, ali ako ti je promakla, sada ćeš saznati što propuštaš.

Svatko tko ovako još uvijek ne brije noge, propušta! Na TikToku se pred par godina pojavila viralna tehnika brijanja nogu gdje su cure tvrdile da im treba 10-ak sekundi za obrijati jednu nogu. Zvuči ludo i savršeno, čak i malo predobro da bi bilo istina. Morali smo ju isprobati i uvjeriti se može li ovo stvarno biti istina. I može. Ukoliko još uvijek ne znaš za nju i treba ti sto godina da obriješ noge, vrijeme je da se to promijeni.

Brijanje nogu Savjeti za brijanje nogu koji će pomoći da ti koža bude savršeno glatka: Prati ovih 10 i nećeš imati problema

Sada je s dolaskom toplijeg vremena opet počela trendati na društvenim mrežama. Radi se o brijanju s britvicom, a jedino bitno što ti treba je oštra britvica. Zatupljene bacamo u smeće! Vrlo je slično standardnom brijanju, a razlika je jedino u potezima britvice.

 

@charmakeupnz Cancel me if this is gross #lifehack #shavinghack #beautytip #beautyhack #tiktoktaughtme ♬ Kill Bill - SZA

 

Kada napraviš sve što radiš prije brijanja i staviš pjenu, promijeni način povlačenja britvice. Da bi bila super brza, britvicu nemoj uopće podizati s kože. Samo idi gore – dolje po nogama, u krug. Pripazi oko koljena da se ne porežeš i to je to. Noge su ti obrijane u rekordnom vremenu. Bitno je staviti pjenu da bi britvica lijepo klizila, nikako ovo nemoj raditi na suho ili samo na mokroj koži bez ikakvog dodatnog proizvoda. Nema nikakve razlike naspram „normalnog“ brijanja, osim činjenica je ovako puno brže. Isprobaj!

Brijanje nogu Pojava uraslih dlačica nakon brijanja: 6 načina kako ih se možeš riješiti

brijanje brijanje nogu kako da budeš brža brzo brijanje nogu trik za brijanje kako obrijati noge što brže hack

Još vijesti