Galerija Dečko i cura na spoju ljeti 1.Sunčane naočale 2.Vlažne maramice +6 3.Parfem

Spoj kao spoj ti ne treba predstavljati veliki stres, pogotovo ako na njega ideš s dečkom koji ti se baš sviđa, a koji ti i odgovara. No, tijekom ljetnih, nesnosnih vrućina neke stvari moraš obavezno imati u torbici da su ti odmah pri ruci kod nekih situacija na dejtu.

Ženske torbice su općenite prepune svakakvih stvari – onih potrebnih, ali i onih nepotrebnih! Zato prije idućeg dejta kojeg imaš, isprazni i obavezno očisti torbicu, a na ljetni dejt ponesi samo ono što ti je zaista potrebno. Od tih stvari koje su ti stvarno potrebne moraš ponijeti ovih 8 kako bi izbjegla neke neugodne situacije koje ti se mogu dogoditi tijekom dejta, a neke od njih su baš specifične za ljeto i ljetne vrućine.

Bijela torbica Detalj na torbici zbog kojeg će svaka izgledati kao da je puno skuplja nego što je

Ne samo da ćeš izbjeći situaciju, već će ti te stvari odmah biti pri ruci pa nećeš biti pod stresom što nisi ponijela neku od njih, a ujedno ćeš i isprazniti torbicu od nekih drugih sitnica koje ti u tom trenutku možda baš i nisu potrebne. Osim toga, nikad ne znaš, možda će baš tvojem dečku trebati nešto od toga pa si ubila dvije muhe jednim udarcem. Koje su to stvari pogledaj u galeriji iznad!

celebovi Koja je najčudnija stvar koju nosiš u torbici? 7 slavnih cura je otkrilo svoje – i Emma Watson je pobijedila

north west Ovako to izgleda kad ti je mama Kim Kardashian: North West pokazala svoju kolekciju dizajnerskih torbica

Ljeto ljetni spoj torbica stvari u torbici must have

Još vijesti