celebovi

Ženske torbice su čuda – iz njih ponekad izvlačimo najčudnije stvari. Nosimo non stop sa sobom i hrpu toga što nam treba, ali i hrpu toga što nam ne treba. I uvijek se onda žalimo da nam je torbica iz nekog razloga jako teška.

Svaka cura ima u torbici neku pomalo čudnu stvar koju uvijek nosi sa sobom, a iako se čini čudna, njoj ima smisla. Ili nekada i nema, ali ju nikako izvaditi van ili baciti u smeće. Ako nosiš uvijek istu torbicu u njoj se stvarno može nakupiti svega i svačega. Iako realno, mogla bi bola stvari izbaciti, znaš i ti, i mi, i svi, da se to neće dogoditi. Volimo svoje kaotične torbice, a vole ih i slavne djevojke. Bright Side je otkrio najbizarnije stvari koje zvijezde poput Ariane ili Adele nose u svojim torbicama.

Adele – mali paketići ketchupa
U potpunosti ju razumijemo, nikada ne znaš kada će se jesti, najbolje da budemo pripremljeni. Adele je u jednom intervjuu ispričala da ne vjeruje restoranima i njihovoj ponudi ovog umaka, jer nekada, ako je loš Ketchup, može pokvariti jelo. Zato ona sa sobom uvijek ima u torbici nekoliko malih paketića Heinz ketchupa.

Meghan Trainor – sprej za wc
Pjevačica Meghan Trainor je u svojoj torbi uvijek ima sprej za wc Poo Pourri. Ovo je jedno vrijeme trendalo kada su ga ljudi otkrili. Jer je ispalo da itekako pomaže kada ideš na wc kod nekoga doma ili u neki javni wc i ne želiš da iza tebe ostane u njemu smrad. Našprica se u školjku i nema neugodnih mirisa. Meghan je uvijek spremna za takve situacije i više nigdje ne ide bez spreja za wc u torbici.

Oprah Winfrey – tartufi

'Reci da si bogat bez da kažeš da si bogat'. Oprah je legenda, a što legende nose u torbici? Tartufe, ako se nju pita! Ne ide nigdje bez hrane koja je na bazi tartufa, bilo da je ulje, sol ili nešto deseto. U torbici uvijek ima nešto od tartufa.

Ariana Grande – mali kamen

Nekada su nam torbe teške kao da u njima nosimo kamenje, a Ariana Grande stvarno nosi upravo to. Jedan mali kamen joj je uvijek u torbici. Radi se o posebnom kamenu za nju, s natpisom 'serenity'.

Shanina Shaik – poruka iz prvog cvijeća koje joj je kupio dečko

Poznati australski model Shanina Shaik ima u torbici sa sobom pomalo čudnu, ali itekako romantičnu sitnicu. Radi se o poruci koja je došla uz cvijeće koje je dobila, i to iz cvijeća koje je prvo ikada dobila od svog muža, koji joj je tada još bio dečko. To ti govori koliko je poruka već stara.

Emma Watson – teglica Nutelle

Rekli smo ti da je Emma pobijedila. Otkrila je da ju prijatelji uvijek zezaju jer u torbici ima sve i svašta. Uvijek sa sobom nosi neku knjigu (Hermiona bi bila ponosna), dnevnik, bočicu vode, dezić, šminku i….Nutellu. Jer zašto ne?

Miranda Kerr – uređaj koji blokira radijaciju

Iako bizarno, ovo je i korisno. Supermodeli moraju brinuti o svom zdravlju i koži više nego 'obični' ljudi, jer na setovima i tijekom snimanja budu izložene različitim lošim uvjetima. Tako ona uvijek sa sobom nosi uređaj koji blokira radijaciju. Funkcija mu je da smanji radijaciju od tehnologije koju uvijek imamo sa sobom, a pogotovo mobitela. Radi se dodatku koji se zalijepi na mobitel.

Pogledajte još:

Top 10 najgledanijih filmova sada u Hrvatskoj: Prvi na listi je je drag Hrvatima iz posebnog razloga

Camila Cabello u novoj pjesmi pjeva o prekidu sa Shawnom – optužila ga je da je dvoličan?

Dua Lipa na sudu jer je ukrala tuđu pjesmu –i to je postao jedan od njenih najvećih hitova

torbica bizarne stvari Slavne osobe Čudne stvari Ženska torbica

Još vijesti