Ženska torbica

Kako se mijenjaju godišnja doba, tako nam se mijenja i sadržaj torbice. Preko ljeta primjerice nije loše nositi sa sobom dezić, ali preko zime je to nešto što se bez problema može izbaciti jer nećeš se toliko znojiti.

U ženskim se torbicama može pronaći sve i svašta. Najbolje je povremeno sve izbaciti van, očistiti ju i vratiti samo one stvari koje su ti u tom trenutku potrebne. Kroz ljeto će ti trebati neke drugačije stvari nego kada dođe zima. U hladnim, zimskim, mjesecima, itekako ćeš imati koristi od ovih 10 stvari koje stanu u svačiju torbicu. Gdje god da ideš, a da je duže od 10-ak minuta, mogle bi ti zatrebati. Tada će ti biti drago da ih imaš. Neće ti trebati svaki put kada negdje ideš, ali bit će korisnije nego što na prvu misliš. Obavezno zimi u torbici trebaju…

Ženska torbica Torbice u ovih 5 boja bit će totalni trend u 2024. godini

1.Krema za ruke
Zimi se koža posebno suši i potrebna joj je ekstra njega.

 

 

2.Papirnate maramice
Čak i da nisi prehlađena, kada je hladno, počnemo šmrcati od hladnoće i nije loše imati maramicu uvijek uz sebe.

3.Balzam za usne
Kao i krema za ruke, tijekom zime je balzam obavezna stvar koja se nosi posvuda. Ne želiš da ti usne od hladnoće i vjetra postanu kao brusni papir.

4.Mali češljić za kosu
Postoje preklopne četke i razni mali češljići idealni za torbu. Kada nosiš kapu i raspuštenu kosu, vrlo se lako dogodi da se zapetlja i stvore čvorovi.

5.Rukavice
Ako nisu na rukama, onda su u torbi. Čak i da misliš ako ti neće trebati, svejedno ih uzmi sa sobom, mogla bi si kasnije biti jako zahvalna.

6.Punjač za mobitel
Zimi si možda primijetila da ti se mobitel prazni brže nego inače zbog hladnoće. Najbolje je biti spremna i imati običan ili prijenosni punjač.

7.Čarape
Kada je suho, ne trebaju ti, ali ako je vani snijeg ili kiša, nije loše uzeti. Ako ti slučajno obuća propusti vodu, ne želiš se smrzavati u mokrim čarapama dio dana. Neće ti uzeti puno mjesta i trebaju samo u takvim danima s oborinama.

TikTokerica Lejla Fox Cura naručila torbu preko interneta: Zbog onog što joj je stiglo u paketu, plače od smijeha i od muke

8.Mentol bomboni umjesto žvakača
Kada je hladno, žvakače će ti se nakon nekog vremena stvrdnuti u torbi više nego inače i neće biti možda toliko dobre kada ih kreneš žvakati. Bolje je nositi mentol bombone za osvježiti dah.

 

 

9.Krpica za naočale ako ih nosiš
Oni koji nose naočale, obavezno moraju ubaciti i krpicu za brisanje stakla jer će se sigurno kroz dan magliti.

10.Rašpica
Rašpica je dodatak koji savjetujemo curama koje vole nositi suknje i haljine zimi! Kada ti se nokat krene listati ili napukne, to može biti jako nezgodno za tvoje najlonke. U takvim je situacijama rašpica spas.

torbica što staviti u torbicu za svaki dan što ti sve treba u torbici Ženska torbica za zimu stvari u torbici korisno

Još vijesti