Bijela torbica

Kako bi trebala izgledati savršena ljetna torbica? Svatko će imati svoje preferencije, ali ako želiš da ti torbica izgleda skupo i kao da si ju kupila u nekom dizajnerskom dućanu, trebaš posebno obratiti pažnju na jedan detalj.

Torbica ti uopće ne mora biti skupa ili fensi da bi tako izgledala. Samo treba znati kakve boje, oblike i detalje tražiti. Možeš ju pronaći u nekom jeftinom dućanu, a nitko neće imati pojma! Postoji jedan veliki ljetni trend zbog kojeg svaka torbica može izgledati više fensi. Osim što će uvijek biti pun pogodak mala bijela torbica, koja je glavni hit ovog ljeta, bit će još bolje ako ju pronađeš u heklanom izdanju.

 

 

Kada pomislimo na heklane torbice, u glavi nam se stvori slika onih torbica na jedno rame kakve smo nosili kada smo bili mlađi, koje nemaju nikakav oblik i dolaze u šarenim bojama. To nisu torbice na kakve mislimo.

celebovi Koja je najčudnija stvar koju nosiš u torbici? 7 slavnih cura je otkrilo svoje – i Emma Watson je pobijedila

Bijele heklane torbice koje će izgledati top su zapravo obične torbice, samo umjesto da su od kože, imaju heklani materijal. I dalje su čvrste, imaju strukturu, mogu se nositi na rame ili u ruci, a puno njih ima i zlatne detalje.

 

 

 

 

Ovo je dobar način kako tijekom ljeta izgledati sređenije i fensi i to samo tako da dodaš odgovarajuću torbicu. Bijele heklane torbice mogu bez problema ići uz svaki ljetni outfit. Jedino ćeš morati paziti da ju ne zamažeš prvih 5 minuta kada ju kreneš nositi. Ako se ne možeš zamisliti s bijelom torbicom, postoje uvijek i verzije u boji.

 

 

Ako već biraš u boji, neka to bude boja sezone – ružičasta!

Odjevne kombinacije Treba ti samo ovih 8 komada odjeće kako bi mogla složiti čak 56 odjevnih kombinacija!

torbica ljetna torbica Moda trendovi izgleda skupo detalj na torbici

Još vijesti