Gretel s Instagrama

Želiš objaviti photo dump, a ne znaš što bi stavila. Zapravo, u photo dump možeš staviti bilo što i bit će dobro. Njegova je poanta u tome da nije savršen. Ipak, ako i dalje ne znaš što staviti, evo recepta.

Photo dumpovi su postali popularni još prije nekog vremena, a obožavaju ih svi, čak i neki slavni. Primjerice, Ariana Grande skoro stalno objavljuje upravo takve fotke. Radi se o načinu objavljivanja na Instagramu gdje se odjednom objavi više fotki i/ili videa, sve u jednoj objavi. Kada želiš staviti više toga odjednom, a ne želiš staviti 5 objava za redom, možeš objaviti fotke u photo dumpu.

Hrana Neka tvoje fotke hrane budu najljepše: 6 ideja kako pofotkati hranu za Instagram da izgleda što bolje

Oni izgledaju fora, a ono što nas nekada muči je što staviti u njih. Da to izgleda dobro, da bude zanimljivo i da ima dosta fotki. Ako si i ti bez ideja što staviti u photo dump i želiš dodati još neku fotku, ali ne znaš kakvu, jedna je cura riješila problem. Objavila je kako bi izgledao savršeni photo dump, koje sve fotke možeš staviti u njega i biti sigurna da će to biti top.

 

@gretafilippeschi ig: gretafilippeschi🫶🏻 #perfect #photo #photodump #inspo #hacks #tips ♬ stream escapism - #1 the thrill is gone stan

 

Njen je prijedlog da idu:
1.Outfit dana
2.Selfie
3.Fotka lokacije
4.Hrana
5.Neki random detalj koji ti zapne za oko
6.Smiješni selfi (ili smiješna fotka s frendicom)
7.Još jedan random detalj
8.Kratki video od svega par sekundi
I imaš svoj kul photo dump! Naravno, ti u njega možeš dodati što god želiš, a ovo ti može biti recept za one situacije kada ti još nešto nedostaje i ne znaš što bi dodala.

 

 

Photo dumpovi su popularni i skroz fora, a ako ih već ne objavljuješ, vrijeme je da počneš.

Zimski outfit Zimski outfiti s Instagrama koje možeš kopirati kada više ne znaš što nositi

instagram photo dump što objaviti na instagramu recept koje fotke staviti u photo dump više fotki na instagramu

Još vijesti