Instagram

Instagram svako malo uvodi neke novosti. Vlada borba između svih društvenih mreža i svaka pokušava biti što bolja i ona koju će najviše ljudi koristiti. Nekada s novitetima naljute korisnike, a nekada oduševe.

TikTok je trenutno najpopularniji, tu nema uopće rasprave. Vode u borbi društvenih mreža, barem kada je u pitanju mlađa generacija. Ona i provodi najviše vremena na društvenim mrežama i naravno da ih svaka društvena mreža želi privući baš k sebi. Instagram je sada odlučio otići korak dalje i dodati jedan novitet koji bi tvoje objave mogao učiniti još zanimljivijima.

Millane i Angelina Želiš objavljivati na društvenim mrežama, ali se bojiš reakcija ljudi? Evo zašto bi ih trebala ignorirati

Kada objavljuješ photo dump, od sada možeš na njega dodati i glazbu, tj. glazbenu pozadinu. Ova je opcija dostupna sada već tjedan dana i mišljenja su podijeljena. Jedna od prvih koja ju je koristila je Olivia Rodrigo.

 

 

Hoće li ti ova njena objava izgledati skroz obično ili će biti s glazbom ovisi i je li ti ovaj novi updejt već došao ili ne. Iako je dostupan, kao i uvijek na Instagramu, nova opcija ne dolazi svima u isto vrijeme. Neki ju već sada mogu koristiti, nekima neće doći još tjednima. Bitno je samo da ti je aplikacija updejtana. Kada staviš pjesmu na svoj photo dump, tvoji će pratitelji moći vidjeti koja je pjesma jer će pisati naziv pjesme i izvođač odmah ispod tvog korisničkog imena iznad objave.

Slikanje selfija Vrste influencera koje ne bismo trebali pratiti na društvenim mrežama

Pjesma će svirati dok osoba skrola između tvojih fotki na toj objavi. Ako si netko tko puno promišlja svaku objavu i svaki detalj objave od opisa do izbora fotki, ovo će ti stvoriti dodatan stres. No, krajnji rezultat može ispasti jako fora!

instagram novost novitet društvena mreža glazba na objavu photo dump dodati glazbu na instagram objavu

Još vijesti