Galerija Zimski outfit Pokaži čarape Minica i široka majica preko nje +7 Komplet (ili dvije stvari koje su iste boje iako nisu iz kompleta)

Iako imamo pun ormar robe, zapnemo s jednim ili dva outfita i nosimo samo njih kao da je to jedina odjeća koju imamo. Zapravo samo nemamo više ideje što nositi, nešto izgleda dobro i zato to uvijek uzimamo. Sada ti donosimo nekoliko outfita koje možeš profurati ove zime.

Zima je još uvijek tu i izgleda da neće nigdje tako skoro otići. Topla zimska odjeća ostaje glavna u ormaru. Hladno je već neko vrijeme i ako si i ti iznosila sve outfite i sada više nemaš ideja što nositi i kako kombinirati komade iz ormara na malo drugačiji način, trebaš baciti oko na Instagram. Tamo ima milijun ideja! Modne influencerice imaju nekada drugačije načine kako nositi odjeću koju svi imaju u ormaru. Pretražili smo kakve su fora outfite nosile ove zime, a koje bi svatko mogao iskopirati. Svaku od ovih odjevnih kombinacija možeš prilagoditi svom stilu i napraviti od odjeće koju posjeduješ. Donosimo ti 10 ideja, a sve ih možeš pogledati u galeriji iznad.

Dickies hlače Bershka ima hlače koje izgledaju kao Dickies modeli koje nose trendi cure na Instagramu

Gigi Hadid Oblači se kao Gigi Hadid - 7 njenih realističnih odjevnih kombinacija za 7 dana

Moda zimski outfiti ideje inspiracija odjevne kombinacije što nositi što obući? zimska moda u trendu influencerice

Još vijesti