Galerija Marko Vuletić i Barbi Afrika Marko Cuccurin Mirta Miler +12 Pave Elez

Obično ćemo se svi malo sramiti svojih prvih objava na Instagramu. Ukoliko nisi nikada brisala svoje stare objave, sigurno i ti imaš neke bisere od prije puno puno godine. Sada smo iskopali prve objave balkanskih influencera.

Kada smo stavljali svoje prve objave na Instagram, razmišljali smo puno drugačije nego danas. Tada je bilo u trendu stavljanje malo drugačijih objava. Svi smo na počecima Instagrama objavljivali stvari koje danas vjerojatno nema šanse da bismo stavili javno na društvene mreže. Doći do prve objave nije najjednostavnije ako si netko tko voli puno objavljivati – a prečaca nema, moraš skrolati. Zanimalo nas je što su poznati influenceri iz Hrvatske, Srbije i ostalih balkanskih zemalja objavljivali kada su se tek pridružili Instagramu.

Emili Dragas i Magdalena Ivić KVIZ: Koji domaći TikToker ima sadržaj kao stvoren za tebe?

Tada još nisu bili influenceri i nisu imali ovoliku brojku pratitelja koliko to imaju sada. Bacili smo se na skrolanje i sada ti donosimo galeriju od 15 prvih objava influencera! Prošli smo ih sve, od Marka Vuletića i Pave Eleza, preko Barbi Afrike i Anje Blagojević do Marka Cuccurina i Janka Janića! Pogledaj što su ovi, i mnogi drugi influenceri, objavili kao svoju prvu fotografiju na Instagramu!

Millane i Angelina Želiš objavljivati na društvenim mrežama, ali se bojiš reakcija ljudi? Evo zašto bi ih trebala ignorirati

influenceri instagram balkanski influenceri prva objava na instagramu prva fotka na instagramu

Još vijesti