Galerija Ljetne fotke Srce od pijeska U cvijeću - sama ili s frendicom +11 U polju suncokreta (ili lavande!)

Bilo da ideš na more, putuješ negdje drugdje – ili čak i nigdje, nema veze, tvoj se profil na Instagramu može pretvoriti u pravu ljetnu oazu ovog ljeta. Donosimo ti različite ideje za fotke koje možeš rekreirati!

Većini nas ponestane ideja za fotke. Nekada se nalazimo u okruženju gdje imamo tisuću ideja za kul fotke, a nekada kao da presušimo. Da ti Instagram ne ostane danima i tjednima prazan, donosimo ti nekoliko ideja za fora ljetne fotke koje ćeš i ti moći rekreirati. Možda ih nećeš moći rekreirati vjerno i da izgledaju u potpunosti kao original, ali možeš glavnu ideju svake od njih prilagoditi sebi i svom okruženju.

Slikanje selfija Kako da ti fotografije koje objavljuješ na Instagramu budu bolje kvalitete? Trik je u postavkama

Za neke od njih ti treba frendica, za neke zalazak sunca, a na nekima se ti niti ne moraš vidjeti! Svih su ovih 14 fotki baš ljetne. Možeš za njih iskoristiti plažu ako si na moru ili bilo koju drugu lokaciju ako živiš u unutrašnjosti. Mi ćemo ti dati inspiraciju, a na tebi je da pronađeš kreativan način kako ih realizirati u svojoj okolini – nije nemoguće! Pogledaj ih sve u galeriji iznad!

Poziranje Poziraj sa samopouzdanjem u badiću: 14 poza u kojima se možeš fotkati na plaži

fotke ljetne fotke za instagram ideje za fotke što objaviti na instagramu kako se fotkati gdje se fotkati Ljeto inspiracija za ljetne fotke rekreirati

Još vijesti