Galerija Proljetna fotka Ispred rascvjetanog drveća u istoj boji odjeće 4 u 1 +7 Na pikniku

Imat ćeš posebne i baš lijepe fotke! Proljeće je idealno za fotkati se u prirodi i iskoristiti što je sve rascvjetalo, sunce i činjenicu da još nije prevruće pa se nećeš uznojiti na suncu za 5 minuta.

Instagram ti u ovo doba godine može izgledati posebno lijepo! Ukoliko tražiš ideje za fotke koje bi mogla rekreirati ovo proljeće, na pravom si mjestu. Proljeće ti može pomoći i učiniti svaku tvoju fotku posebno slatkom i girly. Počelo je cvjetati drveće, a uskoro će i ostatak zelenila postati posebno lijepih i jarkih boja. Iskoristi to za svoje fotke!

Slikanje selfija Kako da ti fotografije koje objavljuješ na Instagramu budu bolje kvalitete? Trik je u postavkama

Objave ti na Instagramu ne moraju biti iste kao uvijek. Donosimo ti 10 ideja za proljetne fotke koje nije teško rekreirati i koje svatko može prilagoditi sebi i rekreirati na svoj način. Možda ne možeš napraviti identičnu takvu fotku, ali ju možeš napraviti na svoj način s onim što ti raspolažeš. I dalje će izgledati dobro, a i bit će više tvoja. Ideje koje i tebi mogu poslužiti kao inspiracija za kul fotke ovog proljeća pogledaj u galeriji iznad.

Wednesday Addams Poze za selfije koje možeš kopirati od Wednesday Addams: Neka od ove 4 za sljedeću fotku

proljeće fotke instagram inspiracija proljetne fotke selfi za insta kako se fotkati da izgleda lijepo ideje za proljetne fotke

Još vijesti