Galerija Ideja za fotku s dečkom U istim pidžamama S omiljene adventske lokacije u gradu +7 Zaigrana fotka sa snijega

Ni ne morate te fotke objavljivati na društvenim mrežama ako ne želite. Dovoljno je da ih imate za sebe! Mogu ti poslužiti i kao poklon za Božić – mali foto album vaših slatkih trenutaka.

Samo što nije počeo Advent, a nadamo se i da samo što nije počeo padati snijeg. Prosinac je jako blizu, a to znači i da možemo reći da je zima, iako još službeno nije kalendarski došla. Sigurno ćeš ići obići adventske lokacije u svom gradu, šetati i izlaziti na dejtove s dečkom – kao i na doček Nove godine. Sve su to savršene situacije za poslikati se i imati uspomenu i u obliku fotografije. Na društvenim mrežama stalno možeš vidjeti one savršene parove i njihove savršene fotke, a ove godine takav par možete biti i vi! Trebaju vam samo ideje za fotke i netko tko će okinuti koju fotku (ili jednostavno stavite tajmer na mobitelu pa vam niti ne treba nitko).

Cura i dečko KVIZ: Odgovori na 9 pitanja i saznaj jeste li ti i dečko stvoreni jedno za drugo!

Kakve fotke napraviti? Kako pozirati? I još najteže pitanje – kako nagovoriti dečka da sudjeluje? Na ovo zadnje ti ne možemo dati odgovor, tu ćeš se morati potruditi nagovoriti ga, ali ti možemo pomoći s ostala dva pitanja - kakve fotke i kakve poze. U galeriji iznad pogledaj 10 ideja za slatke fotke koje ove zime i ti i dečko možete napraviti.

Zajedničke tetovaže Ideje za zajedničke tetovaže s bitnom osobom – 8 slatkih motiva koje možete zajedno tetovirati

couplegoals fotkanje s dečkom zajedničko fotkanje za parove kako pozirati gdje se fotkati zimske fotke s dečkom ideje za fotku s dečkom inspiracija za instagram

Još vijesti