Slikanje selfija

Dogodilo nam se i previše puta da neka fotografija koju poslikamo izgleda super i odlučimo ju objaviti na Instagramu, a onda kada ju objavimo – izgleda kao da smo ju slikali ciglom koliko kvaliteta padne.

Ispada da nas Instagram cijelo vrijeme sabotira! Baš mu hvala! Ukoliko i tebi fotografije koje objaviš kao da izgube u procesu na kvaliteti – nisi jedina. Automatska opcija koja je svima uključena ne ide u korist našim objavama. Ukoliko ju sama ručno ne promijeniš, fotke će ti uvijek prilikom objavljivanja izgubiti na kvaliteti. Neki su ljudi otkrili da se radi o jednoj postavci koju samo jednim klikom možeš uključiti. Ukoliko si ikada kopala po postavkama ove aplikacije, možda si slučajno i naletjela na nju. Ako pak nisi tip koji previše gleda po postavkama, onda ti je vjerojatno promakla. Svi su zahvalni curi koja je pokazala kako uključiti tu opciju pa da ti fotke koje objavljuješ budu u top kvaliteti!

 

@nikiivictoria literally didnt even know this existed😭 #igtips #photohack #iphonetricks ♬ original sound - aeholland

 

Pokazala je gdje se u postavkama aplikacije nalazi ta opcija, ali ukoliko si nedavno ažurirala aplikaciju, kao i mi, onda ćeš do te opcije morati malo drugačijim putem, a sad ćemo ti i točno reći kojim. S ažuriranjem su se malo promijenile postavke, ali i dalje je sve tu! Ukoliko želiš da ti fotke izgledaju što bolje moguće, evo gdje to možeš uključiti.

Cura na mobitelu Što staviti u opis Instagram profila? Ako je i tvoj prazan – evo 15 ideja što u njega napisati

1.Otvori svoj profil i odi na tri crtice u desnom gornjem kutu te otvori Postavke
2.Kada ti se otvore, skrloja dolje dok ne vidiš Preference
3.Klik na njih i zatim potraži opciju Upotreba podatkovnog prometa
4.Kada ju otvoriš, vidjet ćeš poglavlje Kvaliteta prijenosa medijskog sadržaja
5.Tu klikni na Prenesite u najvišoj kvaliteti
Kada ti to polje „postane plavo“ znači da je opcija uključena i sada će ti fotografije koje stavljaš biti u boljoj kvaliteti i Instagram ih više neće „uništavati“.

Poziranje za fotku Drugačije poze za fotke da ne budeš kao i svi ostali: 7 onih koje te neće biti sram raditi i objaviti

instagram kvaliteta fotografija kvaliteta objava postavka opcija popraviti kvalitetu kako da kvaliteta fotki bude bolja trik

Još vijesti