Sudocrem krema

Ne doživljavamo baš inače u dućanima dječje kreme, ali Sudocrem zaslužuje puno veću slavu, nego što ju ima trenutno. Djevojke polako počinju otkrivati da ovo nije samo krema za bebe, već i krema za odrasle cure koja može pomoći kod hrpe stvari.

Sudocrem je još jedan dokaz da ti uopće ne trebaju skupe kreme kako bi imala nešto dobro. Da stvar bude bolja ovo je čak dječja krema – i u dućanima ćeš ju i pronaći na polici gdje se nalazi njega kože za bebe. Ipak, iznenađujuće je dobra i za hrpu drugih stvari, uključujući i pomoć kod prištića. Samo zato što joj je namjena da bude krema za bebe, ne znači da je to jedini način na koji se stvarno i treba koristiti. Ova je krema definitivno podcijenjena. Svi koji ju još uvijek ne koriste i ne znaju za sve njene super namjene koje ima – vrijeme je da saznaju. Sada ćemo bacati oko i na ovu policu u dućanima! Evo za što sve i odrasle cure mogu koristiti Sudocrem.

 

 

1.Psorijaza i upaljena koža
Onima kojima povremeno negdje na tijelu bukne psorijaza ili se koža upali na bilo koji drugi način, mogu probati s ovom kremicom. Nekima pomaže! Sadrži cink koji pomaže kod različitih problema s upaljenom i crvenom kožom, a ima i alkohol koji će pomoći dezinficirati kožu, kao i lanolin koji će ju hidratizirati. Sve u jednom. Čak su i doktori potvrdili da je dobra za probleme s kožom. Ipak, ako ćeš ju koristiti u ove svrhe, savjetujemo da ju za početak staviš na jedan manji dio kože i pričekaš 24 sata da vidiš kako će ti koža reagirati.

Vaseline Čisti mitesere, pomaže da parfem traje dulje: 10 stvari koje radi Vaseline zbog čega su cure lude za njim

2.Pomaže da ti se ne zaprlja čelo ako farbaš kosu kod kuće
Svi koji si povremeno vole promijeniti boju kose kod kuće, sami ili uz pomoć mame, sigurno su već imali problema s bojom koja se uhvati za uši ili čelo i nije ju baš uvijek lako skinuti kasnije. Treba puno trljanja. Sljedeći put, uz rub čela, na uši i vrat, stavi ovu kremu u tankom sloju, da bude kao štit između boje i tvoje kože.

3.Za prištiće koji nastanu nakon čupanja dlačica
Nekima izbiju prištići kada si čupaju obrve, a nekima kada si čupaju dlačice. U svakom slučaju, da se sljedeći put prištići ne pojave, namaži nakon čupanja Sudocrem. On će smiriti kožu.

4.Kao primer
Umjesto primera, možeš jednostavno staviti Sudocrem. Šminka će ti lijepo sjesti na kožu, puno bolje nego da nisi stavila ništa.

5.Zaštita na bedrima tijekom ljeta
Mnoge cure znaju za problem s bedrima ljeti kada nose haljine ili suknje. Dok hodaš, bedra ti se trljaju jedno u drugo i tako se s vremenom taj dio nogu zacrveni, peče te i izgleda kao da imaš neki osip. Ovo je još jedan problem koji može riješiti Sudocrem.

6.Za prištiće
Sudocrem sadrži cinkov oksid i benzil alkohol, dva sastojka koja pomažu u borbi protiv prištića. Cink je sastojak koji će pomoći s raznim infekcijama i s upaljenom kožom, u što spadaju i prištići. Samo ga trebaš natapkati na prištiće i smanjit će se crvenilo, a i prištić.

Baby ulje i manikura Baby ulje kao novo otkriće – cure polako otkrivaju 6 kul namjena koje ima ovo ulje i za njih

7.Smirivanje kože ako izgoriš na suncu
Posvuda se uvijek preporučuje da koristimo kreme sa SPF-om da se zaštitimo od sunce, ali nekada ipak zaboravimo ili ne stavimo dovoljno i izgorimo na suncu. Kada ti se to dogodi, Sudocrem ti može pomoći i s tim problemom. Pomoći će smiriti kožu i da te izgorjeli dijelovi manje peku.

8.Ublažava ugrize insekata
Bilo da te ugrize komarac ili neki drugi insekt, pojavi ti se ugriz koji te jako svrbi i peće – rješenje je Sudocrem. Pomoći će i kod svih mogućih ugriza kukaca i umiriti kožu da te ne svrbi toliko.

9.Za suhe pete
Suhe pete su nam neprijatelj, a pogotovo u toplije doba godine kada se nosi otvorena obuća. Iako se zimi ne vide, svejedno ih ne želimo imati. Da ne kupuješ razno razne skupe kreme namijenjene samo za taj dio tijela, Sudocrem možeš koristiti i tu svrhu, da ti omekša kožu na petama kada je jako suha. Samo prije spavanja namaži dobar debeli sloj i pusti da preko noći radi svoju magiju.

10.Za porezotine
Kada se slučajno porežeš, kako bi ti koža prije zacijelila, opet, tu je Sudocrem. Možeš ga namazati preko porezotine kako bi ubrzala vrijeme zarastanja. Prije će zacijeliti nego ako samo staviš flaster.

sudocrem krema za što je dobra dječja krema namjene ugriz komarca crvenilo pritštići izgorjela na suncu primer kod šminkanja za suhe pete

Još vijesti