Balet

Balerine su otmjene i prekrasne plesačice čiji nastupi izgledaju fenomenalno! No, za takav nastup, a i dojam, one ulažu puno vremena i truda. To dokazuje i činjenica kako im izgledaju stopala i to sve zbog plesa.

Svi smo se barem jednom pitali kako balerine uspijevaju stajati onako uspravno u baletnim cipelicama, a da to istovremeno izgleda elegantno i lako. Baletne cipelice imaju dodatak na prstima koji im drži ravnotežu, ali i njihove godine rada i vježbanja idu ravnoteži u prilog. No, jedna djevojka je na svojem TikTok profilu pokazala kako izgledaju stopala zbog tih cipelica, ali i baleta kao plesa. Svrha njezinog videa bila je pokazati kako brzo može obući svoje baletne cipelice, dok se većina u komentarima odlučila fokusirati na to kako izgledaju njezina stopala.

 

@evanysphoto 13 seconds #pointeshoe #enpointe #pointe ♬ original sound - Eva Nys Photography

 

Kao što vidimo, njezina stopala su zaista naotečena i puna crvenila te rana koje su uzrokovanje plesanjem baleta u tim baletnim cipelicama. Balet je zaista zahtjevan ples, ali i sport, a zbog ovog videa bismo ga trebali još više cijeniti jer dokazuje kroz što sve balerine moraju prolaziti kako bi nama izgledale lijepo i elegantno. Balerine, kapa dolje!

Slika nije pronađena Želiš biti plesačica: evo što ti nitko nije rekao!

Slika nije pronađena Planira se otvoriti nova srednja škola u Rijeci – i to prva takva u Hrvatskoj!

Slika nije pronađena Ljudi s Balkana oduševljeni: Kardashianka zaplesala na hit pjesmu s ovog prostora

balerine Balet baletan Stopala ozljede crvenilo fizički napor

Još vijesti