Baby ulje i manikura

Zove se ulje za bebe, ali je ulje za sve! Neki proizvodi imaju više namjena, a da ih zapravo sve i ne znamo. Novo otkriće na društvenim mrežama je ulje za bebe i cure otkrivaju sve njegove namjene. Neke su prilično korisne.

Zašto kupovati skupe proizvode, ako ih sve može zamijeniti neki jeftiniji proizvod? I to proizvod koji niti ne bi očekivala da će ti biti koristan, jer nije namijenjen isključivo za cure, već za bebe. Baby ulje je novo super otkriće. Svi znamo za njega, svi znamo za što služi, ali ono što većina ne zna je da ima još hrpu namjena, i to onih koje će ti biti korisne. Baby ulje je dobro za sve, od noktiju preko usnica do općenito kože. Sigurno nisi znala da ga zapravo i ti možeš koristiti na ovih 6 načina.

1.Za čišćenje ušnog voska
Prva funkcija možda nije najglamuroznija, ali je dobra za znati i korisna za tvoju higijenu. Iako većina čisti uši sa štapićima za uši, to nije najsigurnija i najbolja opcija. Možeš to isto raditi s uljem za bebe. Trebaš nagnuti glavu u jednu stranu i kapnuti par kapi ulja u ušni kanala, prvo jedan pa drugi. Ostaviti da odstoji kojih sat vremena i onda očistiti uši maramicom.

2.Umjesto losiona za tijelo
Losioni za tijelo znaju biti jako skupi i čini se kao da se potroše samo tako. Odjednom je puna bočica, a u drugom trenutku nedostaje već pola. Zamjena za losion može ti biti baby ulje. Ne treba ga puno jer je ulje i jako je masno pa ćeš s malom količinom pokriti veliku površinu tijela. I osim toga, koža će ti biti mekanije nego s bilo kojim losionom.

3.Omekšavanja kutikule nokta kada radiš manikuru
Ako si kod kuće radiš sama svoju manikuru, umjesto posebno ulja za kultikule noktiju, koristi baby ulje. Utrljaj ga samo u kožicu oko noktiju i ona će omekšati. Osim toga, ovo je i zdravija opcija za tvoje nokte.

Našminkana cura Je li gore staviti filere ili ići u solarij? Top 3 načina uljepšavanja koja nisu pametna odluka

4.Skidanje šminke i proizvoda za samotamnjenje
Micelarna će odraditi posao u skidanju šminke, ali ako si ju potrošila, baby ulje može odraditi isti posao. Dodatak je što će ti nakon skidanja s baby uljem koža biti puno mekša nego što bi bila kada to radiš s micelarnom. Osim toga, ako koristiš proizvode za samotamnjenje i nakon nekog vremena želiš skinuti tu boju jer više ne izgleda dobro – baby ulje će ti pomoći.

 

 

5.Kao maska za stopala
Imaš tvrdu kožu na petama, noge ti izgledaju suho i nisu baš onako mekane kako želiš da budu? Baby ulje! Samo navečer prije spavanja namaži ulje po nogama i obuci čarape. Odi spavati i ujutro će ti stopala biti nahranjena. Ako još ostane ulja, isperi i to je to.

6.Zaštita za usne i sjajilo u jednom
Kada si doma i znaš da nigdje nećeš ići, iskoristi to vrijeme da nahraniš svoje usne. Ili da ih pripremiš ako ideš negdje kasnije. Ulje za bebe će ih nahraniti kao i svakakva ulja za usne koja su trenutno trend, a ovo će biti puno jeftinija opcija. Uz to, čak i dok ga nosiš na usnama, one će izgledati lijepo i sjajno, kao da imaš sjajilo.

Stavljanje parfema Kako da ti se parfem osjeti na koži što dulje: Uz ovih 7 trikova ćeš mirisati cijeli dan

baby ulje ulje za bebe funkcije Tijelo mekana koža maska za stopala mekane usne manikura njega tijela

Još vijesti