Spavaća soba

Netko želi da mu soba izgleda šašavo, netko da bude totalno girly, a netko želi da izgleda luksuzno. Ako si u ovoj zadnjoj kategoriji, sada ćemo ti otkriti tri boje uz koje ćeš lakše postići ovaj efekt.

Tvoja soba je mjesto koje možeš urediti po svom ukusu! Ako ju i dijeliš sa sestrom ili bratom, i dalje, možeš urediti svoj dio sobe. U njoj provodiš najviše vremena kada si doma i trebala bi se osjećati kao „svoj na svome“. Soba bi trebala biti ugodna i udobna, a ona predstavlja i tebe kao osobu. Netko voli šarenilo i taj će imati zabavnu sobu punu boja i sitnica, netko obožava sve što je girly i soba će biti pravi mali ženski kutak, a netko voli minimalizam i eleganciju. Nema pogrešnog odgovora na pitanje kako urediti sobu. Ako si netko tko naginje prema tome da želi sobu koja će izgledati luksuzno, onda je trik da odabereš jednu od ove tri boje i da ona bude glavna u tvojoj sobi.

Spavaća soba Jednostavan način kako sobi dati šarm – ukrasi zidove! 7 ideja što sve možeš staviti na njih

1.Siva

 

 

Namještaj, ukrasi, različiti dodaci u sivoj boji mogu dati pravu dozu luksuza. U kombinaciji s bijelom ili tvojom omiljenom bojom u pastelnoj nijansi, soba ti može izgledati jako lijepo. Neće biti previše „napadno“, a ni tamno – zato je bitno da dodaš i neku pastelnu nijansu poput zelene ili ružičaste.

2.Bordo

 

 

Ili boja trule višnje. U kombinaciji sa svijetlim nijansama izgleda jako dobro. Jedino nemoj baš zidove pofarbati u ovu boju jer bi ti soba mogla izgledati pretamno. Dodaj ju u umjerenoj količini.

3.Krem

 

 

Kremasta je nijansa neutralna i super se slaže uz sve boje. Nemoj pretjerati s njom i staviti cijelu sobu u krem boju jer će izgledati isprano i nezanimljivo. Dodaj različite nijanse kremaste, i kao i sa sivom, dodaj detalje i u nekoj svojoj omiljenoj boji da ju malo razbiješ.

Spavaća soba Male stvari koje čine veliku razliku – zbog njih će ti soba odmah izgledati čišće i urednije

soba spavaća soba uređenje spavaće sobe dekor boje za spavaću sobu izgledati luksuzno izgledati lijepo uređenje sobe

Još vijesti