Galerija Posteljina na srca Posteljina iz H&M-a Posteljina iz Ikee +9 Posteljina iz Ikee

Krevet je središnji dio svake sobe, onaj glavni dio koji dominira i upada u oko. Osim što će ti soba odmah izgledati bolje ako ti je krevet složen, može pomoći i ako staviš neku wow posteljinu.

Izgled sobe možeš promijeniti tako da dodaš neke drugačije detalje. Druga posteljina je samo jedan od tih detalja koji ti mogu pomoći postići da ti soba izgleda novije i svježije. Kada želimo promijeniti izgled sobe, na posteljinu zaboravimo, a ima itekako utjecaj na cijeli vizualni dojam. Ovisno o tome kakvu estetiku želiš imati u sobi, po tome biraj i posteljine. Hoće li biti neka minimalistička ili totalno over the top? Girly ili crna? Danas postoji toliko opcija, a plus je i što je ovo jedna stvar koju možeš promijeniti bez da potrošiš puno novaca. Obično u kompletu dolaze i jastučnica te navlaka za pokrivač pa ne moraš puno razmišljati što i kako spariti. Jedno je vrijeme trendala posteljina na srca, a nije jedina lijepa koja se može pronaći u trenutnoj ponudi dućana.

 

 

Kada su u pitanju posteljine postoji dosta izbora, a mi ti sada donosimo nekoliko opcija koje bi ti se mogle svidjeti. Posteljina ima posvuda, od H&M-a preko Ikee do raznih web shopova. Izdvojili smo ti 12 fora posteljina koje možeš pronaći u dućanima, a koje bi ti mogle biti idealan detalj za obnoviti izgled sobe. Ne znamo koja nam se od ovih više sviđa, a ti ih sve možeš pogledati u galeriji iznad.

posteljine za krevet spavaća soba uređenje sobe za cure slatke posteljine

Još vijesti