Prijateljice

Čak iako ste se tek upoznale, možda već sada znate da je to jednostavno to. S nekim osobama kliknemo odmah i znamo da ih za ništa na svijetu ne bi pustili više iz svog života. Oni nam postanu kao druga obitelj.

Bolje je imati par pravih prijatelja, nego hrpu površnih. Prava prijateljstva mogu preživjeti sve što vam se dogodi kasnije u životu i opstati. To može biti prijateljstvo iz vrtića, osnovne škole ili neko koje ćeš sklopiti tek na fakultetu. Upoznat ćeš tu jednu ili nekoliko ljudi s kojima će sve biti tako prirodno i tako divno. Je li vaše prijateljstvo ono za zauvijek koje će trajati cijeli život i koje može preživjeti sve prepreke? Je ako se pronalazite u ovim znakovima.

1.Jedna ste drugoj podrška, nema tu ljubomore
Njen uspjeh kao da je i tvoj uspjeh i obrnuto. Kada ostvari nešto sretna si kao da se to tebi dogodilo. Nema ljubomore i zavisti. Znaš da je ona radila da dođe do toga i da je zaslužila. I naravno da si joj putem do uspjeha najveća podrška. Uvijek ćete jedna drugu hypati i govoriti 'možeš ti to!'.

2.Uz tebe je u sretnim, ali i tužnim trenucima
Neće sve uvijek biti divno i krasno, a pravi su prijatelji oni koji će ostati uz tebe i kada bude najgore. Kada ti se dogodi nešto što će te rastužiti i baciti u depru. Lako je biti prijatelj kada je sve dobro, vaš je odnos na testu kad se dogodi nešto ovakvo. Tko će od svih tvojih prijatelja tada ostati uz tebe? To je onaj pravi prijatelj kojeg moraš čuvati.

Prijateljice Prava prijateljica ti ove rečenice nikada ne bi smjela reći

3.Imate svoje interne fore
Toliko ste si bliske da drugi kada su s vama dobar dio vremena nemaju pojma o čemu se radi. Imate svoje interne fore, nadimke jedna za drugu, tajne koje nitko drugi osim vas dvije ne zna, kao da živite u svom malom balončiću u koji nitko drugi nema pristup.

4.Nekada se čini kao da jedna drugoj čitate misli
Obje se krenete jedna drugoj javiti u isto vrijeme, dolazite u koordiniranim outfitima bez da ste se dogovorile, kada osjetite negativnu energiju od neke osobe dovoljno je samo da se pogledate i znate da i ona druga misli isto… Između vas ima neka posebna veza!

tetoviranje Krademo im ideju: Dvije frendice pokazale svoju genijalnu zajedničku tetovažu!

5.Ne možete se dugo ljutiti jedna na drugu
Nećete se baš uvijek složiti oko svega, ali kada se i zakačite, to traje vrlo kratko. Jer ne možete jedna bez druge! Kakve god bile vaše svađe, jedno je sigurno, one nikada ne traju dugo. Oprostite jedna drugoj kada se nešto loše dogodi i nastavite dalje. Svi nekada pogriješe i ne uzimate si to toliko za zlo.

bff prijateljice najbolje prijateljice prijateljice za život

Još vijesti