Slika nije pronađena

Svim pravim besticama se ovo dogodilo barem jednom. Izašle ste van i u isti čas uočile zgodnog frajera? Ili ste skužile da ste zaljubljene u istog dečka iz razreda? Ili jednostavno imate isti ukus i ovakvi problemi vam se često događaju?

Bilo kako bilo, nema goreg nego kad se ti i tvoja bff zakačite za istog lika – koja ima prednost? Zašto baš ona? Kako odlučiti? Nemamo točan odgovor niti na jedno pitanje, ali imamo savjete koji vam mogu pomoći.

1. Nemojte poludjeti jedna na drugu – najgore što možete napraviti jest krenuti sa spikom 'Ja sam ga prva vidjela, on je moj, ne moj' i slično. Glupa je situacija, ali na kraju krajeva, i dečko ima pravo glasa. Želimo reći – nije ničiji nego i u toj bi situaciji u obzir trebalo uzeti i njegovo mišljenje.2. Pustite da vrijeme prođe
– ako ste obje zaljubljive prirode možda se baš sutra tvoja bff zaljubi u nekog drugog pa će tebi ostati On. Jednostavno kažemo, prespavajte i pustite da prođe par dana pa ćete biti barem malo pametnije kad se ohladite.

3. Nemoj prekinuti prijateljstvo zbog dečka – prema istraživanjima, rijetko koji par koji je zajedno u osnovnoj ili srednjoj završi u braku. Dok s druge strane, neka prijateljstva sklopljena tada traju zauvijek. Dakle – je li zbilja On vrijedan toga da se zbog njega posvađaš s frendicom?


4. Što ako ona odabere frajera umjesto tebe? -  to nije lijepo od nje i možda je vrijeme da preispitaš vaše prijateljstvo. Ako ti radi iza leđa ili ako se našla s njim vrijeme je za razgovor. Ne kažemo da je odmah trebaš maknuti sa svih mreža i zaboraviti na nju, ali jedan iskreni razgovor mora se obaviti.


5. Nemoj joj lagati
– ako si saznala da je on zaljubljen u tebe i čujete se i stvari se počnu razvijati, nemoj joj lagati. Nemoj joj raditi iza leđa. Budi iskrena, priznaj joj sve i nadaj se da se neće naljutiti na tebe. Jer realno – mogla bi.


6. Nemoj se bedirati ako odabere nju
– nemaš ništa od durenja. Ako su oni kliknuli i sretni su, probaj razumjeti. Stavi se u njezinu poziciju – i ti bi htjela da ona bude sretna zbog tebe.


7. RAZGOVARAJTE – u svakom slučaju razgovor je jedina stvar koja vas može spasiti. Analizirajte dečka i raspravite kojoj bi više odgovarao, probajte ga skužiti da ne ispadne da vas samo zavlači i ako se jednostavno ne možete dogovoriti najbolje bi bilo da odustanete obje jer prijateljstvo ne bi trebalo patiti zbog jednog frajera!

Foto: Unsplash/Shutterstock

I.I.

Pročitajte još:

Znaš li čuvati tajnu? 3 razloga zbog kojih moraš naučiti, ako još nisi

Petak je – gdje ići i što raditi s frendicom?

Ponekad je tako bolje – pet situacija u kojima smiješ lagati svojoj BFF

dečko bestice frajer prijateljice bff

Još vijesti