Domenica

Sve nas zanima što se događa iza scene, bilo da je u pitanju glazbena ili filmska industrija. Tko se s kim slaže, tko se s kim druži ili tko koga ne podnosi? Domaće su pjevačice sada napravile simpatičan video i otkrile jesu li prijateljstva na glazbenoj sceni moguća ili ipak ne.

Hrvatska glazbena scena nije toliko velika i izvođači koji su istim izdavačkim kućama vjerojatno imaju priliku jedni druge upoznati. Kada je neka scena manja, svi znaju sve! Ipak, to ne znači da su si svi dobri sa svima. Mogu li se na glazbenoj sceni roditi prava prijateljstva ili su ona samo gluma za javnost? Već smo mogli vidjeti u više prigoda kako glazbenici podržavaju jedni drugi.

Prijateljice Kako biti bolja frendica? 15 stvari koje svatko tko je dobar prijatelj redovito radi

Domaće pjevačice Domenicu i Miu Dimšić možeš često vidjeti zajedno, a sada su snimile simpatičan video o prijateljstvima na glazbenoj sceni i kako to ona izgledaju. Našalile su se i nabrojale sve stereotipe koji se vežu za prijateljstva na glazbenoj sceni - i na kraju videa otkrile jesu li ona stvarno moguća.

 

@dome.nica.official Naravno da sam ga objavila na svom tiktoku 🤣 @Mia 💘 #fyp ♬ original sound - domenica

 

Cure kažu da jesu! Iako su jedna drugoj konkurencija, ipak su tu jedna za drugu i vesele se međusobnim uspjesima. Osim njih dvije, postoje još puno prijateljstva na glazbenoj sceni, kako našoj, tako i stranoj, koja pokazuju da je to itekako moguće. Ove cure podržavaju jedna drugu kada god imaju za to priliku.

 

 

 

 

 

 

 

 

Uvijek će biti onih koji će reći da samo glume pred kamerama i za društvene mreže, ali zašto prijateljstva na glazbenoj sceni ne bi bila moguća?

Kylie Jenner i Timothee Chalamet Slavni parovi koje nitko nije očekivao: 10 veza koje su najviše šokirale

slavna prijateljstva glazbena scena prijateljice domaće pjevačice bff domenica Mia Dimšić prijateljstva s estrade stereotipi

Još vijesti