Slika nije pronađena

Mala je i slatka, a ima veliko značenje. Takve su tetovaže najbolje. Čak i oni koji ne mogu zamisliti da stave tetovažu, mogli bi pokleknuti pred nekom ovakvom idejom. Pogotovo zato što ćeš ju staviti s nekime tko ti jako puno znači.

Iako se tetovaže u teoriji danas mogu maknuti, taj je proces bolan i skup, a i uvijek postoji mogućnost da će ti ostati na koži neki podsjetnik i da neće baš biti u potpunosti čisto kao prije. Zato prije svake tetovaže treba razmisliti i ne staviti nešto samo zato što je lijepo ili u tom trenutku popularno. Važno je da ima značenje, jer tako je sigurno da ti ta tetovaža neće nikada dosaditi. A jedno od najboljih značenje je kada nas podsjeća na onu osobu koja nam je najdraža na svijetu! To može biti BFF, sestra, mama, bilo tko od obitelji! Ideja koju su imale ove dvije cure osvojila je Internet.

@michele.nik my other half #wifey #fypシ #fy #xyzbca #tattoo #matchingtattoos #bestfriend Still Into You Drill - ShoBeatz

Nisu tetovirale ništa veliko ili ekstravagantno, samo mali slatki znak za ½. Obje su to tetovirale na isto mjesto, jer zajedno tvore cjelinu. Ova ideja za BFF tetovažu je osvojila Internet jer iako je jednostavna, nikada ne bi pala na pamet. Ako je netko osoba s kojom nećeš požaliti što si stavila zajedničku tetovažu, to je tvoja dugogodišnja prijateljica. Ova ideja apsolutno osvaja!

Pogledajte još:

Slatke ideje tetovaža za parove: 8 motiva koji su pun pogodak – i bolji od toga da tetoviraš nečije ime

Tetovaže koje najviše ljudi zažali jer ih je stavilo – ove se motive posebno preporučuje da ne stavljaš

Možeš sama doma napraviti privremenu tetovažu! Trebaju ti samo 4 stvari – koje već imaš

ideja zajednička tetovaža tetovaža tetovaža za bff tetovaža za parove

Još vijesti