Par na dejtu

Nema tog skupog poklona koji će značiti više od neke slatke i romantične geste. Nekada samo trebaš malo uključiti maštu i razmišljati izvan okvira. Umjesto da tražiš ideje što kupiti, traži ideje što napraviti.

Na početku veze se svaka godišnjica broj i slavi, svaka je posebna. Uvijek očekujemo da ćemo taj dan provesti na neki sladak i romantičan način, a obično su dečki ti od kojih se očekuje da osmisle nešto. Sasvim svejedno jesi li dečko ili cura, možeš se potruditi za godišnjicu i iznenaditi svog partnera. Ne mora to biti skupi poklon niti skupi dejt. Postoje stvari koje svatko može napraviti, a koje će sasvim sigurno oduševiti. Ako nemaš ideje kako ove godine iznenaditi svoju ljubav na taj poseban dan, donosimo ti nekoliko prijedloga koji pale baš uvijek – i za svaku godišnjicu.

1.Rekreiraj vaš prvi dejt
Kako je izgledao vaš prvi dejt i gdje je bio? Samo nemoj reći da se ne sjećaš! Super ideja za godišnjicu, koja god već ona bila, je da se vratite na početak i da ponovite taj prvi dejt kada ste napokon izašli skupa. Romantično!

2.Napiši ljubavno pismo
Zaboravi na skupe poklone, svakome, i dečkima i curama, će biti drago dobiti ljubavno pismo. Budi old school u potpunosti i uzmi papir i olovku i napiši ga! Stavi u kovertu, možeš ukrasiti i crtežima srčeka ili pusicom i daj dečku/curi kada se vidite. Poklon koji će sigurno čuvati zauvijek.

3.Organiziraj da napokon napravite ono o čemu pričate već dugo da budete, a nikako
Svaki par ima ono nešto o čemu priča već dugo da će napraviti. Da će negdje otići, da će napokon isprobati onaj novi restoran, da će isprobati neku novu aktivnost poput klizanja… što god da je to o čemu vi pričate, sada je idealna prilika da to ostvariš.

Spoj Najromantičniji spojevi IKAD – 10 ideja kada želiš osobu oboriti s nogu u potpunosti

4.Napravi omiljeno jelo svoje cure/svog dečka i složi romantičnu atmosferu u sobi/na balkonu/u parkiću
Uzmi pregaču, kuhaču, pronađi recept i baci se na posao. Kaže se da ljubav ide kroz želudac, a iako je tvoj partner već lud za tobom, nije naodmet da se zaljubi još malo više. Svako ima omiljenu hranu ili omiljenu slasticu – to je tvoj cilj, napraviti to. Uz, to složi romantičnu atmosferu negdje uz par svijeća i imaš kul dejt.

5.Cijeli dan provedite zajedno
Svi smo uvijek toliko u obavezama da ne provodimo dovoljno vremena s ljudima do kojih nam je stalo. Godišnjica je pravo vrijeme da oslobodite oboje cijeli dan i provedete ga zajedno. Možete nešto raditi, gledati film ili se šetati, čak i ništa ne raditi, samo biti skupa. Ubaci hrpu malih aktivnosti i bit će to super dan.

6.Posjetite lokacije koje su vam bile bitne za vezu – mjesto gdje ste se prvi put upoznali, poljubili…
Koje su sve lokacije bitne za vas? Gdje ste se prvi put upoznali, otišli na prvi dejt, prvi put poljubili, gdje ste službeno postali par, rekli si volim te…osmisli šetnju u kojoj ćete obići sve te lokacije i napravi svaku od tih stvari još jednom na godišnjicu na baš toj lokaciji.

7.Dođi pred školu/faks/posao s buketom cvijeća
Svi volimo iznenađenja, pogotovo ovakva. Nemoj reći dečku/curu da ćeš ih čekati poslije škole/faksa/posla i samo ih iznenadi. Možeš uključiti i buket cvijeća, čokoladu ili samo veliki zagrljaj i pusu.

Kul cura Pokaži mu da si najbolja cura koju će ikada imati: 10 stvari zbog kojih će te dečko smatrati savršenom

8.Napravi teglicu sa 100 papirića i 100 razloga zašto ga/ju voliš
Jedna ideja za kreativne je da sjednu i krenu pisati 100 razloga zašto vole svog partnera. Treba ti samo običan papir i šarene kemijske da sve izgleda još slađe. I naravno teglica. Može ti poslužiti i ona od kiselih krastavaca!

9.Što bi bio spoj iz snova za tvoju curu/dečka? To rekreiraj!
Svatko ima u glavi ideju kako bi izgledao njihov idealan spoj. Kako izgleda taj spoj u glavi tvog partnera? Ako ne znaš, još uvijek stigneš pitati – i onda ga pokušati rekreirati. Neće uvijek biti moguće, ali napravi najbolje što možeš. Sigurno će cijeniti trud i biti skroz oduševljeni.

10.Piknik
Nekada su najjednostavnije ideje one koje će biti za pamćenje. Organiziranje piknika za vas dvoje nije veliki posao, ali će biti slatka uspomena, pogotovo ako to inače ne radite.

veza Godišnjica Proslava ljubav par iznenađenje Što kupiti kako proslaviti gdje ići ideje za godišnjicu romantično

Još vijesti