Nasmijana cura

Možda ti se čini kao da nemaš sreće u ljubavi jer nikako ne možeš naći dečka, ali to zapravo može biti idealna situacija za tebe! Umjesto da tražiš dečka, fokusiraj se na sebe i svoj solo život jer nudi ti toliko toga.

 

Još nije došlo vrijeme za tebe da upoznaš onu pravu osobu s kojom ćeš kliknuti i imati sretnu vezu, ali nekada je to i dobra stvar. Nije ništa pogrešno s tobom samo zato što još nisi našla dečka. Jednom će i to doći, a do tada iskoristi trenutno stanje najbolje što možeš. Solo cure imaju toliko više vremena i puno manje drame u životu, što je samo jedan mali dio pogodnosti koje ti imaš, a cura koja je u vezi nema. Osim toga, donosimo ti 10 super pogodnosti i prednosti koje ti trenutno imaš samo zato što si solo – vidjet ćeš da to ipak nije tako loše.

1.Možeš se koncentrirati na školu i svoje hobije

Nije da se ne bi mogla koncentrirati na školu da imaš dečka, ali kada si solo, svaki trenutak slobodnog vremena koji imaš možeš iskoristiti na koji god ti način želiš, bez da trebaš razmišljati o nekoj drugoj osobi. Zato je nekada najpametnije odvojiti malo ekstra vremena za školu i hobije kojima se baviš. Kada dođe pisanje državne mature ili testovi, bit ćeš pripremljena, a to ti kasnije može samo dobro doći. Dečka stigneš imati i kada upišeš faks koji želiš, ali ako jednom zezneš ocjene u školi, teško ćeš to 2 godine kasnije popraviti.

2.Isprobavaj nove stvari

Uvijek te zanimalo bi li bila dobra u tenisu? Ili je li joga stvarno toliko super koliko svi pričaju? Imaš sve vrijeme svijeta, zato isprobavaj najrazličitije stvari i pronađi ono u čemu si najbolja. Ne moraš odvojiti vrijeme za dečka što znači da imaš više vremena za sebe, nije ni to loše.

3.Ne moraš redovito brijati noge

Možeš si uzeti luksuz da ne obriješ noge i dva tjedna ako ti se ne da jer – tko će vidjeti? Ti? BFF? Kada imaš dečka šanse su veće da ćeš htjeti uvijek izgledati top, a ovako si tu i tamo možeš dozvoliti da budeš lijena kada je briga oko toga kako izgledaš u pitanju. Nekada je najveća sreća kada možeš doći iz škole i samo se zavući u toplu pidžamu, s masnom kosom, prištićima  bez da se brineš što će netko misliti.

4.Gledaš filmove koje TI želiš gledati

U vezi nekada trebaš i ti biti ta koja će napraviti kompromis i pogledati film ili seriju koje tvoje dečko želi gledati. Kada nisi u vezi, taj je izbor samo tvoj, gledaš što god želiš i nema brige hoće li nekome drugome to biti dovoljno zanimljivo. Sve romantične komedije koje dečki nikada ne bi htjeli gledati, možeš staviti na svoju listu i uživati.

5.Ne moraš paziti što radiš i objavljuješ na društvenim mrežama

Kada si u vezi, pogrešna objava, komentar ili fotka mogu biti razlog za svađu i probleme jer će ih tvoj dečko izvući iz konteksta. Cure koje su solo neće imati tih problema. Zaprati slobodno sve zgodne dečke iz škole, lajkaj koju god fotku hoćeš, nitko ti ne može reći da to nije okej ili posumnjati da tu ima nešto više.

6.Možeš biti sebična koliko god ti to srce želi

Ako ima nešto što ne želiš raditi, ne moraš to raditi. Možeš reći 'ne' i ne osjećati se loše jer se bojiš da si nekome povrijedila osjećaje.

7.Ne moraš biti stalno uz mobitel jer ti nitko ne šalje poruke

Osim mame i frendice, ali one se neće naljutiti ako im ne odgovoriš odmah nego za pola dana. Baterija od moba će ti trajati dulje i možeš ju potrošiti na slušanje glazbe ili igranje igrice, a ako ti se i isprazni i umre ti mob na pola dana, nemaš brige.

8.Imaš više vremena za frendice

Prijateljstva su odnosi za cijeli život, dok dečki dolaze i odlaze. Zbog toga je uvijek bolja opcija uložiti više vremena u druženje s frendicama jer veće su šanse da će one biti tu za 10 godina nego dečko s kojim bi se sada viđala.

9.Uštediš novce koje onda možeš potrošiti na sebe

Biti u vezi uključuje i troškove koje nećeš imati ako si solo, a to znači više džeparca samo za tebe i stvari koje ti želiš. Umjesto da razmišljaš što kupiti dečku za poklon i trošiš previše novaca na dar jer ga želiš oduševiti, taj teško ušteđeni džeparac možeš potrošiti na sebe i kupiti si majicu koju već dugo gledaš ili onu novu paletu sjenila o kojoj svi pričaju.

10.Druženje s muškim frendovima je jednostavnije

Cure koje se radije druže s dečkima nego drugim curama imat će puno lakši život kada nemaju dečka. Iako ti svoje muške prijatelje gledaš kao da su ti braća i ne bi nikada imala ništa s njima, tvoj dečko možda neće biti toliko okej s tim i imat će cijelo vrijeme sumnje. Kada si solo nema ljubomore kada odeš na druženje s njima, nema brige kako se on osjeća ili razmišljanja hoće li se sutra naljutiti ili pomisliti da ti se netko od tih frendova sviđa.

Foto: Giphy/ Shutterstock.com - Jacob Lund

M.T.

Pogledajte još:

Odnedavno si solo? Ovu playlistu pjesama o prekidu ćeš slušati na repeatu

Jesi li stvorena za to da budeš solo igračica? 9 znakova da bi trebala ostati single

Deset zapovijedi za solo cure - podsjećamo vas kakvog dečka čekate!

single solo slobodna sama prednosti bez dečka prednosti solo života

Još vijesti